İstanbul Bulancakspor U18’de şampiyon oldu

SPOR 20.03.2024 - 10:07, Güncelleme: 20.03.2024 - 10:21 6053+ kez okundu.
 

İstanbul Bulancakspor U18’de şampiyon oldu

1996 yılında İstanbul’da ikamet eden Bulancaklıların kurduğu İstanbul Bulancakspor geçen hafta sonu mücadele ettiği U18 futbol liginde şampiyon oldu.
Onursal Başkanlığını Turgut Kaçar’ın yaptığı Kırmızı beyazlılar sezonun son haftasında deplasmanda Kazım Karabekir Mevlana’yı 5-1 mağlup ederek sezonu şampiyon olarak noktaladı. İBB GOP Halit Kıvanç Şehir Stadı’nda oynanan maçta deplasmanda takım devreyi 18 ve 23’te Mitat Gelmez, 34’te Emir Hasan Eser ve 41’de Muhammet Seven’in golleriyle 4-0 önde kapattı. Kazım Karabekir Mevlana 56’da Akın Ünal’la farkı üçe indirdi: İstanbul Bulancak spor bu gole 60. Dakikada Emir Hasan Eser’le cevap verince maçın skoru ortaya çıktı: 1-5. Kulüp Başkanı Levent Erdoğdu, “Bu sezon U18 liginde şampiyon olarak başarı sağladık. TFF bundan sonra bu kategori de grup maçlarının yapılıp yapılmayacağını açıklayacak. İyi bir sezon geçirdik, bütün kategorilerde yerel liglere katılıyoruz. U11 ve üstü liglerde mücadele ediyoruz. U81 takımımızı bu sezon Eren Karahan çalıştırdı. Ayrıca amatör takımız Süper Amatör Ligden, 1. Amatör Lige düştü. İstanbul Bulancak spor olarak liglere katılarak mücadeleye devam edeceğiz” dedi.
1996 yılında İstanbul’da ikamet eden Bulancaklıların kurduğu İstanbul Bulancakspor geçen hafta sonu mücadele ettiği U18 futbol liginde şampiyon oldu.

Onursal Başkanlığını Turgut Kaçar’ın yaptığı Kırmızı beyazlılar sezonun son haftasında deplasmanda Kazım Karabekir Mevlana’yı 5-1 mağlup ederek sezonu şampiyon olarak noktaladı. İBB GOP Halit Kıvanç Şehir Stadı’nda oynanan maçta deplasmanda takım devreyi 18 ve 23’te Mitat Gelmez, 34’te Emir Hasan Eser ve 41’de Muhammet Seven’in golleriyle 4-0 önde kapattı. Kazım Karabekir Mevlana 56’da Akın Ünal’la farkı üçe indirdi: İstanbul Bulancak spor bu gole 60. Dakikada Emir Hasan Eser’le cevap verince maçın skoru ortaya çıktı: 1-5.

Kulüp Başkanı Levent Erdoğdu, “Bu sezon U18 liginde şampiyon olarak başarı sağladık. TFF bundan sonra bu kategori de grup maçlarının yapılıp yapılmayacağını açıklayacak. İyi bir sezon geçirdik, bütün kategorilerde yerel liglere katılıyoruz. U11 ve üstü liglerde mücadele ediyoruz. U81 takımımızı bu sezon Eren Karahan çalıştırdı. Ayrıca amatör takımız Süper Amatör Ligden, 1. Amatör Lige düştü. İstanbul Bulancak spor olarak liglere katılarak mücadeleye devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.