İsmail Özdemir, muhtarlık adaylığını açıkladı

SİYASET 09.02.2024 - 11:48, Güncelleme: 09.02.2024 - 11:50 5382+ kez okundu.
 

İsmail Özdemir, muhtarlık adaylığını açıkladı

Bulancak Yeşiltepe Köyü muhtar adaylığını açıklayan İsmail Özdemir, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde kazanarak köyü için canla başla çalışacağını belirtti.
Köyün sorunlarını yakından bildiğini ve çözüm için çalışacağını belirten Özdemir, ‘Beş yılda neler yapacağız. İlk iki yıl alacağım muhtar maaşını köy adına hesap açacağım. Açılan bu hesap ile köyümüzdeki ihtiyaçları gidereceğiz. İmam lojmanına tadilat ve çevre düzenlemesi, köyümüze bir tane misafirhane, Cami önüne açılır kapanır tente, masa, sandalye temin edeceğim. Köyümüzün mezarlığının çevre düzenlemesi, bakımı ve eksiklikleri giderilecek. Cami yolu üzerindeki çeşme onarılıp tekrardan hizmete sunulacak. Cami tuvaletinin bakım ve onarımları da yapılacak. Köyümüzün su sıkıntısını çözeceğim. Köyümüz adına kalkınma derneği kuracağız. Maaş için değil hizmet için var olacağız. Köyümüzü daha yaşanabilir bir yer yapmak için elimden geleni yapacağım’ dedi. Özdemir, ‘Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Köyümüzün sorunlarını hep birlikte istişare ederek, birlikte çözeceğiz. Yeşiltepe Köyü sakinlerinin oylarına talibim’ ifadelerini kullandı.
Bulancak Yeşiltepe Köyü muhtar adaylığını açıklayan İsmail Özdemir, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde kazanarak köyü için canla başla çalışacağını belirtti.

Köyün sorunlarını yakından bildiğini ve çözüm için çalışacağını belirten Özdemir, ‘Beş yılda neler yapacağız. İlk iki yıl alacağım muhtar maaşını köy adına hesap açacağım. Açılan bu hesap ile köyümüzdeki ihtiyaçları gidereceğiz. İmam lojmanına tadilat ve çevre düzenlemesi, köyümüze bir tane misafirhane, Cami önüne açılır kapanır tente, masa, sandalye temin edeceğim. Köyümüzün mezarlığının çevre düzenlemesi, bakımı ve eksiklikleri giderilecek. Cami yolu üzerindeki çeşme onarılıp tekrardan hizmete sunulacak. Cami tuvaletinin bakım ve onarımları da yapılacak. Köyümüzün su sıkıntısını çözeceğim. Köyümüz adına kalkınma derneği kuracağız. Maaş için değil hizmet için var olacağız. Köyümüzü daha yaşanabilir bir yer yapmak için elimden geleni yapacağım’ dedi.

Özdemir, ‘Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Köyümüzün sorunlarını hep birlikte istişare ederek, birlikte çözeceğiz. Yeşiltepe Köyü sakinlerinin oylarına talibim’ ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.