İş adamı Yakup Özen öğrencileri sevindirdi

EĞİTİM 15.12.2023 - 16:05, Güncelleme: 15.12.2023 - 16:40 10227+ kez okundu.
 

İş adamı Yakup Özen öğrencileri sevindirdi

Bulancak İmam Hatip Lisesi mezunlarından iş adamı Özen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Özen her yıl okulları sevindirmeye devam ediyor.
Yıllar önce mezun olduğu Bulancak İmam Hatip Anadolu Lisesi öğrencilerinden 60 öğrenciye mont gönderen Özen bu kez Yıldız Haber Gazetesi Erol Küçük'ün aracılığıyla İstiklal İlkokulu-Ortaokulu ihtiyaç sahibi 101 öğrenciye bot gönderdi. Özen, yıllardan bu yana ihtiyaç sahibi çocuklara kışlık mont ve bot dağıtıyor. Bu kez İstiklal İlkokulu-Ortaokulu öğrencilerine kargo ile ihtiyacı olan 101 öğrenciye bot gönderdi. Yakup Özen:"Rahmetlik dedemden örnek alarak bu güzelliği her yıl yapıyorum. Çocukları sevindirmek anlatılmaz yaşanır. Bambaşka bir duygu." İstiklal İlkokulu-Ortaokulu Müdürü Menderes Yüksel: "Yakup bey bu güzelliği ile diğer işadamlarımıza örnek oluyor. Geçen yıl sıfırdan okul kütüphanemizi oluşturdu. Bu yılda ihtiyaç sahibi olan çocuklarımıza bot gönderdi. Allah razı olsun kendisinden." dedi.  
Bulancak İmam Hatip Lisesi mezunlarından iş adamı Özen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Özen her yıl okulları sevindirmeye devam ediyor.

Yıllar önce mezun olduğu Bulancak İmam Hatip Anadolu Lisesi öğrencilerinden 60 öğrenciye mont gönderen Özen bu kez Yıldız Haber Gazetesi Erol Küçük'ün aracılığıyla İstiklal İlkokulu-Ortaokulu ihtiyaç sahibi 101 öğrenciye bot gönderdi.

Özen, yıllardan bu yana ihtiyaç sahibi çocuklara kışlık mont ve bot dağıtıyor. Bu kez İstiklal İlkokulu-Ortaokulu öğrencilerine kargo ile ihtiyacı olan 101 öğrenciye bot gönderdi.

Yakup Özen:"Rahmetlik dedemden örnek alarak bu güzelliği her yıl yapıyorum. Çocukları sevindirmek anlatılmaz yaşanır. Bambaşka bir duygu."

İstiklal İlkokulu-Ortaokulu Müdürü Menderes Yüksel:

"Yakup bey bu güzelliği ile diğer işadamlarımıza örnek oluyor. Geçen yıl sıfırdan okul kütüphanemizi oluşturdu. Bu yılda ihtiyaç sahibi olan çocuklarımıza bot gönderdi. Allah razı olsun kendisinden." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.