İntihar etmek istedi, çamura saplandı!

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 22.12.2023 - 23:38, Güncelleme: 22.12.2023 - 23:40 3402+ kez okundu.
 

İntihar etmek istedi, çamura saplandı!

Bartın'da, eşiyle problem yaşadığı için ırmağa atlamak istediği sırada çamura saplanan kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
İddiaya göre, eşiyle problem yaşayan H.E, Kemerköprü Mahallesi Özel İdare Köprüsü altında, kendisini kenarına indiği ırmağa atmak istedi. H.E. ırmağa ilerlediği sırada çamura saplanarak mahsur kaldı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Beline kadar balçığa batan ve gözyaşlarına boğulan H.E, itfaiye ekiplerinin yarım saatlik çalışmasıyla saplandığı çamurdan kurtarıldı. H.E. kontrol için Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Bartın'da, eşiyle problem yaşadığı için ırmağa atlamak istediği sırada çamura saplanan kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

İddiaya göre, eşiyle problem yaşayan H.E, Kemerköprü Mahallesi Özel İdare Köprüsü altında, kendisini kenarına indiği ırmağa atmak istedi.

H.E. ırmağa ilerlediği sırada çamura saplanarak mahsur kaldı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.

Beline kadar balçığa batan ve gözyaşlarına boğulan H.E, itfaiye ekiplerinin yarım saatlik çalışmasıyla saplandığı çamurdan kurtarıldı.

H.E. kontrol için Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.