Giresun’un elektrik sorunu masaya yatırıldı

GÜNDEM 26.05.2022 - 16:54, Güncelleme: 26.05.2022 - 16:54 4244+ kez okundu.
 

Giresun’un elektrik sorunu masaya yatırıldı

AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, Giresun Valisi Enver Ünlü’nün ev sahipliğinde Aksa yöneticileriyle bir araya geldiklerini söyledi.
İlçelerden gelen taleplerin değerlendirilmesi, yaşanan elektrik sorunlarının çözümü ve yatırım programları hakkında istişare ve değerlendirme yapıldığını kaydeden başkan Tatlı, İlçe Teşkilatları ve ilçelerin köy ve muhtarlarıyla devamlı toplantılar düzenlediklerini, bu toplantılar neticesinde AKSA kurumunun yetkilileriyle bir araya geldiklerini, ilçe başkanlarının düzenlediği raporlar doğrultusunda sorunların çözümü konusunda yol kat ettiklerini bildirdi. Giresun’nun gelişimi ve sorunlarının giderilmesi adına gece gündüz çalıştıklarını belirten İl Başkanı Tatlı, “hemşerilerimiz emin olsun ki; vatandaşlarımızın refahı, ilimizin gelişimi için sık sık hem ilçe teşkilatlarıyla hem de muhtarlarla istişarelerde bulunup, gerekli hizmetin ve yatırımın gelmesi için devlet ya da AKSA gibi özel kurumlarımızla toplantılar yapmaya devam edeceğiz” dedi. Toplantıya Giresun Vali Yardımcısı Davut Sinanoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Şahin, AKSA Genel Müdürü Ömer Kandemir, Şirket Müdürü Mehmet Aydın, Şirket Müdür Yrd. Emre Aydın, Regulasyon ve Yatırım Direktörü Ali Rıza Dinç, Operasyon Direktörü Doğanay Özbay ve Çoruh-Edaş Giresun İl Müdürü Özkan Kara katıldı.  
AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, Giresun Valisi Enver Ünlü’nün ev sahipliğinde Aksa yöneticileriyle bir araya geldiklerini söyledi.

İlçelerden gelen taleplerin değerlendirilmesi, yaşanan elektrik sorunlarının çözümü ve yatırım programları hakkında istişare ve değerlendirme yapıldığını kaydeden başkan Tatlı, İlçe Teşkilatları ve ilçelerin köy ve muhtarlarıyla devamlı toplantılar düzenlediklerini, bu toplantılar neticesinde AKSA kurumunun yetkilileriyle bir araya geldiklerini, ilçe başkanlarının düzenlediği raporlar doğrultusunda sorunların çözümü konusunda yol kat ettiklerini bildirdi.

Giresun’nun gelişimi ve sorunlarının giderilmesi adına gece gündüz çalıştıklarını belirten İl Başkanı Tatlı, “hemşerilerimiz emin olsun ki; vatandaşlarımızın refahı, ilimizin gelişimi için sık sık hem ilçe teşkilatlarıyla hem de muhtarlarla istişarelerde bulunup, gerekli hizmetin ve yatırımın gelmesi için devlet ya da AKSA gibi özel kurumlarımızla toplantılar yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Toplantıya Giresun Vali Yardımcısı Davut Sinanoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Şahin, AKSA Genel Müdürü Ömer Kandemir, Şirket Müdürü Mehmet Aydın, Şirket Müdür Yrd. Emre Aydın, Regulasyon ve Yatırım Direktörü Ali Rıza Dinç, Operasyon Direktörü Doğanay Özbay ve Çoruh-Edaş Giresun İl Müdürü Özkan Kara katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.