Yazar Yücel Kaya İmza Gününe katıldı

GÜNDEM 26.05.2022 - 16:53, Güncelleme: 26.05.2022 - 16:53 4572+ kez okundu.
 

Yazar Yücel Kaya İmza Gününe katıldı

Giresun, Bulancak, Piraziz ve Ordu insanının yakından tanıdığı Yazar Yücel Kaya Ordu Kitap Fuarında yazmış olduğu yeni yayınlanan çocuk kitaplarını imzaladı.
Çocuk okurlarından büyük ilgi toplayan Kaya, yazdığı roman ile Üçüncü Ok Ahmet Yesevi Vakfı tarafından yılın en iyi roman ödülünü aldı. İkinci romanı Domino teorisi Türkiye'nin en çok satan kitaplar listesinde ilk 10 içine girerek Belgeseller oldu. 3. Romanı Papa'ya Suikast Dünya basınında yer aldı. Araştırma kitapları ABD Emperyalist tarihi 10 adet roman, 40 adet çocuk romanı ve 100'ün üzerindeki resimli çocuk kitapları ile Giresun'da en çok kitabı yayınlanan bir yazar olarak tanınır. Şimdi köyünde mütevazi bir hayat yaşayan ve kitaplarını yazmaya devam eden Kaya gazetemize yaptığı açıklamada, “Çocuk kitapları yazmaya başladığımdan bu yana imza günlerinden uzak kaldım. Son çıkan Anadolu'daki Kültür muhafızları üst başlığında yayınlanan 10 yeni kitabım için Ordu Kitap fuarına yayınevinin ısrarı sonucunda katıldım. İyi de oldu. Çocuk okurlarımızla sohbet edip kitaplarımı imzalama şansı yakaladım. Ordu'da bu kadar kitapsever olduğunu hiç tahmin etmemiştim. Öğrenciler otobüslerle fuara geldiler. Kimi anne-babasıyla kimi öğretmeniyle fuarları tüm standartları gezerek ve dolu dolu kitaplar alarak ayrıldılar. Çocukların kitaplara düşkün olması, yorumlar yapması soru sormaları beni çok sevindirdi” dedi.     Haber: Erol Küçük
Giresun, Bulancak, Piraziz ve Ordu insanının yakından tanıdığı Yazar Yücel Kaya Ordu Kitap Fuarında yazmış olduğu yeni yayınlanan çocuk kitaplarını imzaladı.

Çocuk okurlarından büyük ilgi toplayan Kaya, yazdığı roman ile Üçüncü Ok Ahmet Yesevi Vakfı tarafından yılın en iyi roman ödülünü aldı.

İkinci romanı Domino teorisi Türkiye'nin en çok satan kitaplar listesinde ilk 10 içine girerek Belgeseller oldu. 3. Romanı Papa'ya Suikast Dünya basınında yer aldı. Araştırma kitapları ABD Emperyalist tarihi 10 adet roman, 40 adet çocuk romanı ve 100'ün üzerindeki resimli çocuk kitapları ile Giresun'da en çok kitabı yayınlanan bir yazar olarak tanınır. Şimdi köyünde mütevazi bir hayat yaşayan ve kitaplarını yazmaya devam eden Kaya gazetemize yaptığı açıklamada, “Çocuk kitapları yazmaya başladığımdan bu yana imza günlerinden uzak kaldım. Son çıkan Anadolu'daki Kültür muhafızları üst başlığında yayınlanan 10 yeni kitabım için Ordu Kitap fuarına yayınevinin ısrarı sonucunda katıldım. İyi de oldu. Çocuk okurlarımızla sohbet edip kitaplarımı imzalama şansı yakaladım. Ordu'da bu kadar kitapsever olduğunu hiç tahmin etmemiştim. Öğrenciler otobüslerle fuara geldiler. Kimi anne-babasıyla kimi öğretmeniyle fuarları tüm standartları gezerek ve dolu dolu kitaplar alarak ayrıldılar. Çocukların kitaplara düşkün olması, yorumlar yapması soru sormaları beni çok sevindirdi” dedi.

 

 

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.