Başkan Yıldırım, Sanayi’de

GÜNDEM 16.05.2022 - 18:55, Güncelleme: 16.05.2022 - 18:55 3550+ kez okundu.
 

Başkan Yıldırım, Sanayi’de

AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, Bulancak Sanayi Sitesinde esnaf sohbeti yaptı.
Bulancak Sanayi Sitesinin sevilen esnaflarından Boduroğlu Oto Boya sahibi Erdal Bodur’u işyerinde ziyaret eden Başkan Yıldırım, her Salı günü parti binasında vatandaşlar ile buluşmanın yanı sıra bazen de esnafları ziyaret ettiklerini söyledi. Her zaman vatandaşın içinde olduklarını aktaran Başkan Yıldırım, yaptığı paylaşımda “İlçemizin sevilen Sanayi esnaflarından Erdal Bodur abimizin çayını bahane ettik ve güzel sohbetinden nasiplendik” ifadelerini kullandı.
AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, Bulancak Sanayi Sitesinde esnaf sohbeti yaptı.

Bulancak Sanayi Sitesinin sevilen esnaflarından Boduroğlu Oto Boya sahibi Erdal Bodur’u işyerinde ziyaret eden Başkan Yıldırım, her Salı günü parti binasında vatandaşlar ile buluşmanın yanı sıra bazen de esnafları ziyaret ettiklerini söyledi.

Her zaman vatandaşın içinde olduklarını aktaran Başkan Yıldırım, yaptığı paylaşımda “İlçemizin sevilen Sanayi esnaflarından Erdal Bodur abimizin çayını bahane ettik ve güzel sohbetinden nasiplendik” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.