Bir Giresun klasiği daha!

GÜNDEM 09.05.2022 - 18:04, Güncelleme: 09.05.2022 - 18:04 3607+ kez okundu.
 

Bir Giresun klasiği daha!

2 yıldır Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü görevini başarılı bir şekilde yürüten DSİ Genel Müdür vekili Kaya Yıldız’ın görevden alınarak yerine vekaleten Prof. Dr. Lütfi Akca’nın atanmasının tepkileri sürüyor.
6 Mayıs itibarı ile vekaleten yürüttüğü Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü görevi sona eren hemşehrimiz Kaya Yıldız, DSİ genel Müdür Yardımcılığına geri döndü. 2 yılı aşkın bir sürede önemli hizmetlere imza atan Yıldız, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İki yıldır büyük bir özveri ile yürüttüğüm DSİ Genel Müdürlüğüne vekalet görevim 6 Mayıs 2022 tarihi itibariyle sona ermiştir. Görev sürem boyunca şahsıma ve kurumuma verilen destek ve katkılarınızdan dolayı teşekkür eder, selam, sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı. Bu açıklamanın ardından Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ve Giresun Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ali Kara görevden alınmaya tepki gösterirken bir açıklamada Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Fatoğlu’ndan geldi. Başkan Fatoğlu, yaptığı açıklamada, “Ankara’da üst düzey bürokrat noksanlığımızı her daim konuşur iken mevcutlarımıza da sahip çıkamaz olduk. Son iki yıldır vekaleten yürüttüğü DSİ Genel Müdürlüğü makamını başarı ile yürüten hemşehrimiz sayın Kaya Yıldız’a ülkemize ve memleketimize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
2 yıldır Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü görevini başarılı bir şekilde yürüten DSİ Genel Müdür vekili Kaya Yıldız’ın görevden alınarak yerine vekaleten Prof. Dr. Lütfi Akca’nın atanmasının tepkileri sürüyor.

6 Mayıs itibarı ile vekaleten yürüttüğü Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü görevi sona eren hemşehrimiz Kaya Yıldız, DSİ genel Müdür Yardımcılığına geri döndü.

2 yılı aşkın bir sürede önemli hizmetlere imza atan Yıldız, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İki yıldır büyük bir özveri ile yürüttüğüm DSİ Genel Müdürlüğüne vekalet görevim 6 Mayıs 2022 tarihi itibariyle sona ermiştir. Görev sürem boyunca şahsıma ve kurumuma verilen destek ve katkılarınızdan dolayı teşekkür eder, selam, sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

Bu açıklamanın ardından Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ve Giresun Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ali Kara görevden alınmaya tepki gösterirken bir açıklamada Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Fatoğlu’ndan geldi.

Başkan Fatoğlu, yaptığı açıklamada, “Ankara’da üst düzey bürokrat noksanlığımızı her daim konuşur iken mevcutlarımıza da sahip çıkamaz olduk. Son iki yıldır vekaleten yürüttüğü DSİ Genel Müdürlüğü makamını başarı ile yürüten hemşehrimiz sayın Kaya Yıldız’a ülkemize ve memleketimize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.