Kovanlık Yeni Cami muhteşem bir katılımla açıldı

GÜNDEM 28.04.2022 - 16:43, Güncelleme: 28.04.2022 - 16:43 3474+ kez okundu.
 

Kovanlık Yeni Cami muhteşem bir katılımla açıldı

Kovanlık Belediyesi tarafından 2017 yılında yapımına başlanan Yeni Caminin açılışı Çarşamba akşamı beldede gerçekleşen iftarın ardından yapıldı.
Kovanlık Belediye Başkanı Harun Kalıntaş, 2 yıldır yaşanan pandemi nedeniyle her alanda olduğu gibi iftar sofraları ve teravih namazlarında da vatandaşların uzaklaşmak zorunda kaldığını hatırlatarak, “2017 yılında inşasına başladığımız Camiimizi bitirmek ve ibadete açmak nasip oldu hamdolsun. Salgının etkisini yitirmesi ve normalleşmenin başlaması ile eski sıcak ve samimi günlere dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Açılış ve Kovanlık Belediyemiz tarafından düzenlenen İftar programına katılan değerli konuklarımıza ve bütün dostlarımıza teşekkür ederiz” dedi. Programa Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Bulancak İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ersin Erkut, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk, CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç, AK Parti Giresun İl Başkan Yardımcısı Cumhur Karahasan, Bulancak İlçe Müftüsü Cevat Erişti, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Karakaya, Bulkovder Bulancak Başkanı Birol Duman, İhsaniye Mahallesi Muhtarı Engin Güner, Tokmadin Köyü Muhtarı Ömer Sarıgül ve Elmalı Köyü Muhtarı Mehmet Tıkan, Bulancak Belediye Meclis Üyeleri, Piraziz Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Kovanlık Belediyesi tarafından 2017 yılında yapımına başlanan Yeni Caminin açılışı Çarşamba akşamı beldede gerçekleşen iftarın ardından yapıldı.

Kovanlık Belediye Başkanı Harun Kalıntaş, 2 yıldır yaşanan pandemi nedeniyle her alanda olduğu gibi iftar sofraları ve teravih namazlarında da vatandaşların uzaklaşmak zorunda kaldığını hatırlatarak, “2017 yılında inşasına başladığımız Camiimizi bitirmek ve ibadete açmak nasip oldu hamdolsun.

Salgının etkisini yitirmesi ve normalleşmenin başlaması ile eski sıcak ve samimi günlere dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Açılış ve Kovanlık Belediyemiz tarafından düzenlenen İftar programına katılan değerli konuklarımıza ve bütün dostlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Programa Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Bulancak İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ersin Erkut, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk, CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç, AK Parti Giresun İl Başkan Yardımcısı Cumhur Karahasan, Bulancak İlçe Müftüsü Cevat Erişti, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Karakaya, Bulkovder Bulancak Başkanı Birol Duman, İhsaniye Mahallesi Muhtarı Engin Güner, Tokmadin Köyü Muhtarı Ömer Sarıgül ve Elmalı Köyü Muhtarı Mehmet Tıkan, Bulancak Belediye Meclis Üyeleri, Piraziz Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.