Deniz Yıldızından 450 bin liralık yardım

GÜNDEM 28.04.2022 - 16:42, Güncelleme: 28.04.2022 - 16:42 3439+ kez okundu.
 

Deniz Yıldızından 450 bin liralık yardım

Giresun Deniz Yıldızı Derneği bu Ramazan ayında da yardım faaliyetlerine ara vermeden devam etti.
Deniz Yıldızı Derneği Başkanı Cumhur Karahasan, ihtiyaç sahiplerine ulaşabilmek için ramazan ayı boyunca çalışmalarını aralıksız sürdürerek yaklaşık 450 bin lira değerinde gıda, giysi ve nakdi yardım yaptıklarını ifade etti. Dernek Başkan Yardımcısı Ferhat Deniz ile birlikte hayır hasenat çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Dernek Başkanı Cumhur Karahasan, “Yılın 12 ayı hayırseverlerimizin yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Deniz Yıldızı Derneğimiz bu Ramazan ayında da Giresun’un tüm ilçelerine gıda yardımlarını ulaştırdı. Yaklaşık 450 bin liralık hem gıda hem giysi hem de nakdi yardımı Giresun’un tüm ilçelerine dağıtımını gerçekleştirdik. Aynı zamanda başta Bulancak Engelliler Derneği ve Giresun Engelliler Derneği olmak üzere ilimizde ki tüm engelli kardeşlerimize kişi başı 400 liralık bayram alışverişi çeki dağıtımını gerçekleştirdik. Çeklerimizi dernek başkanlarına takdim ederek, ihtiyaç sahibi engellilerimize ulaşmasına vesile olduk. Bu hayırların gerçekleşmesini sağlayan tüm hayırseverlerimize, ihtiyaç sahipleri adına binlerce kez teşekkür ederiz” dedi.
Giresun Deniz Yıldızı Derneği bu Ramazan ayında da yardım faaliyetlerine ara vermeden devam etti.

Deniz Yıldızı Derneği Başkanı Cumhur Karahasan, ihtiyaç sahiplerine ulaşabilmek için ramazan ayı boyunca çalışmalarını aralıksız sürdürerek yaklaşık 450 bin lira değerinde gıda, giysi ve nakdi yardım yaptıklarını ifade etti.

Dernek Başkan Yardımcısı Ferhat Deniz ile birlikte hayır hasenat çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Dernek Başkanı Cumhur Karahasan, “Yılın 12 ayı hayırseverlerimizin yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Deniz Yıldızı Derneğimiz bu Ramazan ayında da Giresun’un tüm ilçelerine gıda yardımlarını ulaştırdı. Yaklaşık 450 bin liralık hem gıda hem giysi hem de nakdi yardımı Giresun’un tüm ilçelerine dağıtımını gerçekleştirdik. Aynı zamanda başta Bulancak Engelliler Derneği ve Giresun Engelliler Derneği olmak üzere ilimizde ki tüm engelli kardeşlerimize kişi başı 400 liralık bayram alışverişi çeki dağıtımını gerçekleştirdik. Çeklerimizi dernek başkanlarına takdim ederek, ihtiyaç sahibi engellilerimize ulaşmasına vesile olduk. Bu hayırların gerçekleşmesini sağlayan tüm hayırseverlerimize, ihtiyaç sahipleri adına binlerce kez teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.