Proje denince akla gelen ilk okul BATEM oldu

GÜNDEM 22.04.2022 - 10:01, Güncelleme: 22.04.2022 - 10:01 2399+ kez okundu.
 

Proje denince akla gelen ilk okul BATEM oldu

Tübitak-Teknofest 2022 Liseler Arası Eğitim Teknolojileri yarışmasına Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Roboyap Mini isimli robotik kodlama eğitim seti çalışmasıyla başvuru yaparak ön elemeyi 93 puan alarak geçtiler.
Batem öğrencileri proje detay raporlarında da başarılı olmaları durumunda Teknofest 2022’de Giresunu'u Ordu'da yapılacak olan finallerde temsil edecekler. Ayrıca Batem takımının aynı proje ile Tübitak liseler arası araştırma projeleri yarışmasında Samsun bölge birincisi olduğu ve Giresun'u TÜBİTAK Türkiye finallerinde temsil etmeye hak kazandığı da öğrenildi. Teknofest 2022’de ön elemeyi geçen TeknoBulancak takımının üyeleri; şu şekilde; Erkan KAŞIK – Danışman Öğretmen, Bulancak MTAL Elektrik-Elektronik Teknolojileri Alan Şefi, Batuhan BAL-  Takım Kaptanı, Öğrenci, Bulancak MTAL, Ertuğrul ÇETİN- Teknik Sorumlu, Öğrenci, Bulancak MTAL. Okul yönetiminden yapılan açıklamada, “Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenleri Erkan KAŞIK'ı tebrik eder final yolunda başarılar dileriz. Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin İHA kategorisindeki 2 projesinden sonra bu projenin de ön elemeyi geçmesiyle 3 proje ile Teknofest yolunda ilerlemeye devam ediyor: BATEM=PROJE” denildi.
Tübitak-Teknofest 2022 Liseler Arası Eğitim Teknolojileri yarışmasına Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Roboyap Mini isimli robotik kodlama eğitim seti çalışmasıyla başvuru yaparak ön elemeyi 93 puan alarak geçtiler.

Batem öğrencileri proje detay raporlarında da başarılı olmaları durumunda Teknofest 2022’de Giresunu'u Ordu'da yapılacak olan finallerde temsil edecekler.

Ayrıca Batem takımının aynı proje ile Tübitak liseler arası araştırma projeleri yarışmasında Samsun bölge birincisi olduğu ve Giresun'u TÜBİTAK Türkiye finallerinde temsil etmeye hak kazandığı da öğrenildi.

Teknofest 2022’de ön elemeyi geçen TeknoBulancak takımının üyeleri; şu şekilde; Erkan KAŞIK – Danışman Öğretmen, Bulancak MTAL Elektrik-Elektronik Teknolojileri Alan Şefi, Batuhan BAL-  Takım Kaptanı, Öğrenci, Bulancak MTAL, Ertuğrul ÇETİN- Teknik Sorumlu, Öğrenci, Bulancak MTAL.

Okul yönetiminden yapılan açıklamada, “Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenleri Erkan KAŞIK'ı tebrik eder final yolunda başarılar dileriz. Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin İHA kategorisindeki 2 projesinden sonra bu projenin de ön elemeyi geçmesiyle 3 proje ile Teknofest yolunda ilerlemeye devam ediyor: BATEM=PROJE” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.