Malatya mesaisi başladı

SPOR 04.04.2022 - 17:01, Güncelleme: 04.04.2022 - 17:01 3567+ kez okundu.
 

Malatya mesaisi başladı

Süper Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 32. hafta karşılaşmasında GZT Giresunspor, hafta sonu deplasmanda Ö.K Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek.
Yeşil beyazlılar D.G Sivasspor karşılaşması sonrası yaptığı bir günlük iznin ardından Pazartesi akşamı saat 17:00'da Giresunspor Tesislerinde yaptığı antrenman ile Ö.K Yeni Malatyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Hakan Keleş "Biraz sıkıntılarımız ve sorunlarımız var. Buna rağmen oyuncularımın mücadelesinden memnunum. Şimdi tek hedefimiz Malatya ve oradan da 3 puanla dönebilmek." diye konuştu.
Süper Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 32. hafta karşılaşmasında GZT Giresunspor, hafta sonu deplasmanda Ö.K Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Yeşil beyazlılar D.G Sivasspor karşılaşması sonrası yaptığı bir günlük iznin ardından Pazartesi akşamı saat 17:00'da Giresunspor Tesislerinde yaptığı antrenman ile Ö.K Yeni Malatyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Hakan Keleş "Biraz sıkıntılarımız ve sorunlarımız var. Buna rağmen oyuncularımın mücadelesinden memnunum. Şimdi tek hedefimiz Malatya ve oradan da 3 puanla dönebilmek." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.