Evi yanan üyelerine yardım ettiler

GÜNDEM 22.03.2022 - 10:04, Güncelleme: 22.03.2022 - 10:04 32330+ kez okundu.
 

Evi yanan üyelerine yardım ettiler

Bulancak Devlet Hastanesi’nde teknik servis personeli olarak görev yapan Öz Sağlık İş Sendikası Üyesi Zikrullah Vural’ın yanarak kullanılamaz hale gelen evi için Sendikası seferber oldu.
Vural’ı bu kötü gününde yalnız bırakmayan Öz Sağlık-İş Sendikası Giresun Şubesi, hem kendi imkanları hem de sendika üyelerinin katkıları ile toplanan 33 bin 750 lira tutarındaki yardım Zikrullah Vural’a teslim etti. Evi yanarak kullanılamaz hale gelen Zikrullah Vural’ı ziyaret eden Öz Sağlık İş Sendikası Giresun Başkanı Hamza Türkmen, geçmiş olsun dileklerini yinelerken, toplanan maddi yardımı da teslim etti. Sendikalarının iyi günde kötü günde, mutlu ve hüzünlü günlerde daima üyelerinin yanında olduğunu ifade eden Şube Başkanı Türkmen, bu olay karşısında da Öz Sağlık İş Sendikası Giresun Şubesi üyelerinin büyük bir vefa örneği gösterdiğini ve Öz Sağlık-İş Ailesinin mensubu olmanın mutluluğunu gururunu yaşattığını kaydetti.
Bulancak Devlet Hastanesi’nde teknik servis personeli olarak görev yapan Öz Sağlık İş Sendikası Üyesi Zikrullah Vural’ın yanarak kullanılamaz hale gelen evi için Sendikası seferber oldu.

Vural’ı bu kötü gününde yalnız bırakmayan Öz Sağlık-İş Sendikası Giresun Şubesi, hem kendi imkanları hem de sendika üyelerinin katkıları ile toplanan 33 bin 750 lira tutarındaki yardım Zikrullah Vural’a teslim etti.

Evi yanarak kullanılamaz hale gelen Zikrullah Vural’ı ziyaret eden Öz Sağlık İş Sendikası Giresun Başkanı Hamza Türkmen, geçmiş olsun dileklerini yinelerken, toplanan maddi yardımı da teslim etti.

Sendikalarının iyi günde kötü günde, mutlu ve hüzünlü günlerde daima üyelerinin yanında olduğunu ifade eden Şube Başkanı Türkmen, bu olay karşısında da Öz Sağlık İş Sendikası Giresun Şubesi üyelerinin büyük bir vefa örneği gösterdiğini ve Öz Sağlık-İş Ailesinin mensubu olmanın mutluluğunu gururunu yaşattığını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.