Güneş Bebek'ten iyi haber var!

GÜNDEM 07.10.2021 - 17:30, Güncelleme: 07.10.2021 - 17:30 3183+ kez okundu.
 

Güneş Bebek'ten iyi haber var!

Tedavi olabilmek için ailesi öncülüğünde yardım kampanyası başlatılan ve gerekli olan 2 milyon 251 bin dolar yani yaklaşık 20 trilyonun toplanmasının ardından ilacına kavuşmak için Amerika’ya uğurlanan Güneş Bebek’ten güzel haberler gelmeye devam ediyor.
Giresunlu SMA Tip 1 Hastası Güneş bebeğin Amerika’da devam eden tedavisi sonuç vermeye başladı. Karavil ailesi tarafından başlatılan yardım kampanyası daha sonra Güneşin gönüllü elçilerinin katılımıyla çığ gibi büyümüştü. Gece gündüz demeden mücadele eden Güneş Bebeğin gönüllü elçileri Instagram ve Facebook üzerinden başlattıkları canlı yayınlar, esnaflara dağıtılan kumbaralar ve hayırseverlerin yardımı ile kampanya tamamlanmıştı. 2020 yılı Aralık ayında başlayan Valilik izinli kampanyası 7 Mayıs 2021 Pazartesi günü son bulan kampanyanın ardından Temmuz ayında ailesi ile birlikte Amerika’ya giden Güneş bebek, önümüzdeki haftalarda Amerika’da ki tedavisini tamamlayarak memleketi Giresun’a dönecek. Güneş Bebeğin babası Zekeriya Karavil gazetemize yaptığı açıklamada, “Güneş Zolgensma ilacını aldıktan sonra şükürler olsun ki herhangi kötü bir yan etki görülmedi. Aksine çok bariz bir yan etki görülmemişken solunumda, kollarında, ayaklarında hatta tüm vücudunda hareketlenmeleri artmaya başladı. Bu hareketler sıkı fizik tedavi ile desteklenmeye devam ediliyor. Bu arada ilacın Güneş üzerindeki etkilerinin takibi de yapılıyor. Önümüzdeki birkaç hafta içerisinde son kontrolleri yapılarak buradaki tedavi süreci sonlandırılacak. Türkiye’de yoğun fizik tedavisi almaya devam edecek” dedi.
Tedavi olabilmek için ailesi öncülüğünde yardım kampanyası başlatılan ve gerekli olan 2 milyon 251 bin dolar yani yaklaşık 20 trilyonun toplanmasının ardından ilacına kavuşmak için Amerika’ya uğurlanan Güneş Bebek’ten güzel haberler gelmeye devam ediyor.

Giresunlu SMA Tip 1 Hastası Güneş bebeğin Amerika’da devam eden tedavisi sonuç vermeye başladı.

Karavil ailesi tarafından başlatılan yardım kampanyası daha sonra Güneşin gönüllü elçilerinin katılımıyla çığ gibi büyümüştü. Gece gündüz demeden mücadele eden Güneş Bebeğin gönüllü elçileri Instagram ve Facebook üzerinden başlattıkları canlı yayınlar, esnaflara dağıtılan kumbaralar ve hayırseverlerin yardımı ile kampanya tamamlanmıştı.

2020 yılı Aralık ayında başlayan Valilik izinli kampanyası 7 Mayıs 2021 Pazartesi günü son bulan kampanyanın ardından Temmuz ayında ailesi ile birlikte Amerika’ya giden Güneş bebek, önümüzdeki haftalarda Amerika’da ki tedavisini tamamlayarak memleketi Giresun’a dönecek.

Güneş Bebeğin babası Zekeriya Karavil gazetemize yaptığı açıklamada, “Güneş Zolgensma ilacını aldıktan sonra şükürler olsun ki herhangi kötü bir yan etki görülmedi. Aksine çok bariz bir yan etki görülmemişken solunumda, kollarında, ayaklarında hatta tüm vücudunda hareketlenmeleri artmaya başladı. Bu hareketler sıkı fizik tedavi ile desteklenmeye devam ediliyor. Bu arada ilacın Güneş üzerindeki etkilerinin takibi de yapılıyor. Önümüzdeki birkaç hafta içerisinde son kontrolleri yapılarak buradaki tedavi süreci sonlandırılacak. Türkiye’de yoğun fizik tedavisi almaya devam edecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.