Müftü’den Şehit kabrine ziyaret

GÜNDEM 07.10.2021 - 17:29, Güncelleme: 07.10.2021 - 17:29 3513+ kez okundu.
 

Müftü’den Şehit kabrine ziyaret

Giresun İl Müftüsü Ramazan Topcan, Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinliklerine katılmak üzere Espiye ve Çanakçı İlçelerini ziyaret etti.
Espiye İlçesinde Din gönüllüleri ile sabah kahvaltısında buluşan Müftü Topcan, kahvaltı sonrası Din gönüllüsü kardeşleri ile bir araya gelerek bir konuşma yaptı. İl Müftüsü Topcan; “Kardeşlerim! Bu hafta hizmetlerimizi vatandaşlarımıza anlatmaya, toplumun her kesimine ulaşmamıza vesile olsun. Kapıları aralayalım. Bahanelerin değil baha adamı olalım. Sesimiz ulaşsın herkese. Din-Diyanet hayır işlerinde hizmeti bulunan  ahirete intikal etmiş değerli büyüklerimize Rabbimden rahmetler diliyorum, hayatta olanlara, siz kıymetli hizmet arkadaşlarıma sağlık diliyorum.” dedi. Müftü Topcan, ardından öğle namazı öncesi Merkez Camiinde sohbette bulunarak, Kaşdibi Köyünde metfun bulunan Aziz Şehidimiz Sezgin Burak Cantürk’ün kabrini ziyaret etti.
Giresun İl Müftüsü Ramazan Topcan, Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinliklerine katılmak üzere Espiye ve Çanakçı İlçelerini ziyaret etti.

Espiye İlçesinde Din gönüllüleri ile sabah kahvaltısında buluşan Müftü Topcan, kahvaltı sonrası Din gönüllüsü kardeşleri ile bir araya gelerek bir konuşma yaptı. İl Müftüsü Topcan; “Kardeşlerim! Bu hafta hizmetlerimizi vatandaşlarımıza anlatmaya, toplumun her kesimine ulaşmamıza vesile olsun. Kapıları aralayalım. Bahanelerin değil baha adamı olalım. Sesimiz ulaşsın herkese. Din-Diyanet hayır işlerinde hizmeti bulunan  ahirete intikal etmiş değerli büyüklerimize Rabbimden rahmetler diliyorum, hayatta olanlara, siz kıymetli hizmet arkadaşlarıma sağlık diliyorum.” dedi.

Müftü Topcan, ardından öğle namazı öncesi Merkez Camiinde sohbette bulunarak, Kaşdibi Köyünde metfun bulunan Aziz Şehidimiz Sezgin Burak Cantürk’ün kabrini ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.