‘Değerlerimize sahip çıkalım’

GÜNDEM 01.10.2021 - 17:18, Güncelleme: 01.10.2021 - 17:18 3135+ kez okundu.
 

‘Değerlerimize sahip çıkalım’

Giresun İl Müftüsü Ramazan Topcan, gençlik buluşmaları kapsamında Eynesil İlçesinde İmam Hatip gençliği ile bir araya geldi.
Eynesil İlçesi Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret eden İl Müftüsü, Okul Müdürü Yusuf Bodur’u ziyaret ederek İmam Hatip Lisesi gençleri ile bir araya geldi. Okul öğrencisi Ahmet Emirhan Ergin’ in Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan İl Müftümüz; “Sevgili Gençler! Geleceğe dair hayaller kurun. Hayalleriniz olsun. Hayallerinize ulaşmak için var gücünüzle çalışın. Hayalleriniz rüyalarınızı süslesin. Zira hayali olmayanın gerçeği olmaz. Büyük ustanın; ‘Kader gayrete muhtaçtır’ sözünü asla unutmayın. Gayretli ve planlı olursanız hayallerinize ulaşırsınız. Milletimizin hissiyatına tercüman olarak konuşuyorum. Millet, yolunuzu bekliyor. Ümmet, sizi bekliyor. Ahmet evladım! Ayşe kızım! Sen oyunda oynaşta olamazsın, beklenensin. Daha dün teknofeste gördüklerimiz, kardeşlerinizin başarısı göğüslerimizi kabarttı. Milletçe gururlandık. Milletimize imkan sağlansın Rabbimin inayeti ile yapamayacağımız, başaramayacağımız hiçbir şey yok hamd olsun. Kardeşlerim! Gençlik, milletin geleceğidir. Dün bu millet; inancıyla, azim ve kararlılıkla her türlü zorluğa göğüs germiş, canı pahasına vatanına ve bayrağına sahip çıkmıştır. Bugün siz gençlerimize düşen görev, kahraman ecdadımızın bizlere emanet ettiği değerlere sahip çıkmaktır. Onların mudavii olmaktır. Sen ben, ayrı gayrı olamayız. Birlik güçtür, kuvvettir. Toplumda dün olduğu gibi bugün de yarında var olacak fitne ve şer odaklarına karşı uyanık olun. Ümmet arasında 3 fitne ile kardeşliğimizi parçalamak istiyorlar: Mezhepçilik fitnesi, Irkçılık fitnesi, Terör fitnesi, İslam kardeşliği üçünü de reddeder’ dedi. Programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın İsmail Hakkı Güven, İlçe Müftüsü Yılmaz Çelik ve diğer okul ve kurumlarda görev yapan müdürler katıldı.  
Giresun İl Müftüsü Ramazan Topcan, gençlik buluşmaları kapsamında Eynesil İlçesinde İmam Hatip gençliği ile bir araya geldi.

Eynesil İlçesi Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret eden İl Müftüsü, Okul Müdürü Yusuf Bodur’u ziyaret ederek İmam Hatip Lisesi gençleri ile bir araya geldi. Okul öğrencisi Ahmet Emirhan Ergin’ in Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan İl Müftümüz; “Sevgili Gençler! Geleceğe dair hayaller kurun. Hayalleriniz olsun. Hayallerinize ulaşmak için var gücünüzle çalışın. Hayalleriniz rüyalarınızı süslesin. Zira hayali olmayanın gerçeği olmaz. Büyük ustanın; ‘Kader gayrete muhtaçtır’ sözünü asla unutmayın. Gayretli ve planlı olursanız hayallerinize ulaşırsınız.

Milletimizin hissiyatına tercüman olarak konuşuyorum. Millet, yolunuzu bekliyor. Ümmet, sizi bekliyor. Ahmet evladım! Ayşe kızım! Sen oyunda oynaşta olamazsın, beklenensin. Daha dün teknofeste gördüklerimiz, kardeşlerinizin başarısı göğüslerimizi kabarttı. Milletçe gururlandık. Milletimize imkan sağlansın Rabbimin inayeti ile yapamayacağımız, başaramayacağımız hiçbir şey yok hamd olsun.

Kardeşlerim! Gençlik, milletin geleceğidir. Dün bu millet; inancıyla, azim ve kararlılıkla her türlü zorluğa göğüs germiş, canı pahasına vatanına ve bayrağına sahip çıkmıştır. Bugün siz gençlerimize düşen görev, kahraman ecdadımızın bizlere emanet ettiği değerlere sahip çıkmaktır. Onların mudavii olmaktır. Sen ben, ayrı gayrı olamayız. Birlik güçtür, kuvvettir.

Toplumda dün olduğu gibi bugün de yarında var olacak fitne ve şer odaklarına karşı uyanık olun. Ümmet arasında 3 fitne ile kardeşliğimizi parçalamak istiyorlar: Mezhepçilik fitnesi, Irkçılık fitnesi, Terör fitnesi, İslam kardeşliği üçünü de reddeder’ dedi.

Programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın İsmail Hakkı Güven, İlçe Müftüsü Yılmaz Çelik ve diğer okul ve kurumlarda görev yapan müdürler katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.