‘Esnaftan 1 ay su ücreti alınmayacak’

GÜNDEM 13.09.2021 - 17:59, Güncelleme: 13.09.2021 - 17:59 2616+ kez okundu.
 

‘Esnaftan 1 ay su ücreti alınmayacak’

İYİ Parti Giresun il başkanı Abdulkadir Eroğlu esnaftan 1 ay su ücreti alınmayacağını duyurdu.
Başkan Eroğlu gazetemize yaptığı açıklamada; “Partimiz belediye meclis üyesi Arife Yanıkömer tarafından, millet ittifakı ortağı CHP belediye mecelis üyelerinin de imzalayarak belediye meclisine sunulan, pandemiden dolayı kapalı kalan esnafımıza yardımcı olmak üzere 1 ay su ücreti alınmasın önerisi belediye meclisimizce kabul edilmiştir. Partimizin sunduğu öneri üzerine cumhur ittifakı üyeleri de katı atık ücreti alınmaması ve birtakım indirimler önermiş olup, hepsi belediye meclisimizce kabul edilmiştir. Biraz gecikmiş olmakla birlikte umarım esnafımıza bir nebze yararlı olmuştur’ dedi.
İYİ Parti Giresun il başkanı Abdulkadir Eroğlu esnaftan 1 ay su ücreti alınmayacağını duyurdu.

Başkan Eroğlu gazetemize yaptığı açıklamada; “Partimiz belediye meclis üyesi Arife Yanıkömer tarafından, millet ittifakı ortağı CHP belediye mecelis üyelerinin de imzalayarak belediye meclisine sunulan, pandemiden dolayı kapalı kalan esnafımıza yardımcı olmak üzere 1 ay su ücreti alınmasın önerisi belediye meclisimizce kabul edilmiştir.

Partimizin sunduğu öneri üzerine cumhur ittifakı üyeleri de katı atık ücreti alınmaması ve birtakım indirimler önermiş olup, hepsi belediye meclisimizce kabul edilmiştir.

Biraz gecikmiş olmakla birlikte umarım esnafımıza bir nebze yararlı olmuştur’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.