Güçtaş’a büyük destek

EĞİTİM 13.09.2021 - 17:58, Güncelleme: 13.09.2021 - 17:58 3414+ kez okundu.
 

Güçtaş’a büyük destek

İlçemizin önemli kalem erbaplarından biri olan Eğitimci, Şair ve Yazar İsmail Güçtaş, kaleme aldığı birbirinden kıymetli kitaplarıyla göz dolduruyor.
Güçtaş’ın kısa sürede 3. baskıya ulaşan  ‘’GÜLÜMSEYEN TÜRKÇE’’  ve 2. baskısı tükenmek üzere olan‘’ŞİİR ŞİİR NASRETTİN HOCA-1’’ adlı çocuk kitapları Kültür Bakanlığı tarafından satın alınarak ülkemizin değişik il ve ilçelerindeki kütüphanelere gönderildi. Yayımlanmış 11 kitabı olan İsmail Güçtaş’ın yayına hazır bir çok kitap projesi de bulunuyor. Yazarımız kültürümüzün en önemli unsurlarından biri olan Dede Korkut Hikayeleri, Nasrettin Hoca fıkraları, Keloğlan Masalları  üzerinde yaptığı çalışmalarla biliniyor. Bu milli kültür unsurlarının günümüz çocuklarına hitap edebilmesi için onları şiire ve romana dönüştüren yazarımız bunları her yaştan okuyucunun zevkle okuyacağı eserler hâline getiriyor. Mevlana’nın Mesnevisi üzerinde yaptığı ‘’ŞİİRLEŞTİRİLMİŞ MESNEVİ HİKÂYELERİ’’ adlı kitabı Türkiye DİYANET Vakfı tarafından yayımlanan yazarımızın Dede Korkut Hikâyelerinden biri olan ‘’BAMSI BEYREK’’ isimli şiirleştirme dosyası da Milli Eğitim Bakanlığı yayım komisyonlarından geçerek yayımlanmaya değer görüldü. Türkiye Yazarlar Birliği üyesi olan İsmail Güçtaş’a bu örnek çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Haber: Erol Küçük
İlçemizin önemli kalem erbaplarından biri olan Eğitimci, Şair ve Yazar İsmail Güçtaş, kaleme aldığı birbirinden kıymetli kitaplarıyla göz dolduruyor.

Güçtaş’ın kısa sürede 3. baskıya ulaşan  ‘’GÜLÜMSEYEN TÜRKÇE’’  ve 2. baskısı tükenmek üzere olan‘’ŞİİR ŞİİR NASRETTİN HOCA-1’’ adlı çocuk kitapları Kültür Bakanlığı tarafından satın alınarak ülkemizin değişik il ve ilçelerindeki kütüphanelere gönderildi.

Yayımlanmış 11 kitabı olan İsmail Güçtaş’ın yayına hazır bir çok kitap projesi de bulunuyor. Yazarımız kültürümüzün en önemli unsurlarından biri olan Dede Korkut Hikayeleri, Nasrettin Hoca fıkraları, Keloğlan Masalları  üzerinde yaptığı çalışmalarla biliniyor. Bu milli kültür unsurlarının günümüz çocuklarına hitap edebilmesi için onları şiire ve romana dönüştüren yazarımız bunları her yaştan okuyucunun zevkle okuyacağı eserler hâline getiriyor.

Mevlana’nın Mesnevisi üzerinde yaptığı ‘’ŞİİRLEŞTİRİLMİŞ MESNEVİ HİKÂYELERİ’’ adlı kitabı Türkiye DİYANET Vakfı tarafından yayımlanan yazarımızın Dede Korkut Hikâyelerinden biri olan ‘’BAMSI BEYREK’’ isimli şiirleştirme dosyası da Milli Eğitim Bakanlığı yayım komisyonlarından geçerek yayımlanmaya değer görüldü.

Türkiye Yazarlar Birliği üyesi olan İsmail Güçtaş’a bu örnek çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.