Hemşehrimiz Kaymakam Yıldız, Vali Yardımcısı oldu

GÜNDEM 20.08.2021 - 10:38, Güncelleme: 20.08.2021 - 10:38 5113+ kez okundu.
 

Hemşehrimiz Kaymakam Yıldız, Vali Yardımcısı oldu

Resmi Gazetede yayınlanan atama kararnamesine göre Bulancaklı hemşehrimiz Murat Yıldız, Diyarbakır Vali Yardımcılığına atandı.
Trabzon Dernekpazarı Kaymakamı olarak başarılı bir şekilde görev yapan Murat Yıldız, son çıkan atama kararnamesi ile Diyarbakır Vali Yardımcısı oldu. İlk ve orta öğrenimini Bulancak'ta tamamlayan Yıldız, Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden 'İlçe Yönetimi ve Kaymakam' konulu lisans bitirme tezi ile mezun oldu. 2007-2009 yılları arasında Bursa Valiliği ve 2009-2012 yılları arasında Giresun Valiliği İl İnsan Hakları Kurul Sekreterliği görevlerinde bulunan Yıldız, 2012 yılında Trabzon Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliğine başladı. Bursa-Mudanya ve Sivas-Suşehri’nde Kaymakam Refikliği, Sinop’ta Mülkiye Teftiş stajını tamamlayan Yıldız, Yabancı dil eğitimi için 1 yıl süreyle İngiltere (University of Sheffield)’de bulundu. Yurda dönüşüne müteakip Giresun-Dereli Kaymakam Vekilliği görevinde bulunan ve önemli hizmetlere imza atan Yıldız,  01.12.2016 tarihli ve 29905 sayılı İçişleri Bakanlığı Atama Kararnamesi ile Dernekpazarı Kaymakamlığına atandı. Yıldız son çıkan kararname ile Diyarbakır Vali Yardımcılığına atandı. İleri düzeyde İngilizce bilen Vali Yardımcısı hemşerimiz Yıldız evli ve 2 çocuk babasıdır.
Resmi Gazetede yayınlanan atama kararnamesine göre Bulancaklı hemşehrimiz Murat Yıldız, Diyarbakır Vali Yardımcılığına atandı.

Trabzon Dernekpazarı Kaymakamı olarak başarılı bir şekilde görev yapan Murat Yıldız, son çıkan atama kararnamesi ile Diyarbakır Vali Yardımcısı oldu.

İlk ve orta öğrenimini Bulancak'ta tamamlayan Yıldız, Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden 'İlçe Yönetimi ve Kaymakam' konulu lisans bitirme tezi ile mezun oldu.

2007-2009 yılları arasında Bursa Valiliği ve 2009-2012 yılları arasında Giresun Valiliği İl İnsan Hakları Kurul Sekreterliği görevlerinde bulunan Yıldız, 2012 yılında Trabzon Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliğine başladı.

Bursa-Mudanya ve Sivas-Suşehri’nde Kaymakam Refikliği, Sinop’ta Mülkiye Teftiş stajını tamamlayan Yıldız, Yabancı dil eğitimi için 1 yıl süreyle İngiltere (University of Sheffield)’de bulundu. Yurda dönüşüne müteakip Giresun-Dereli Kaymakam Vekilliği görevinde bulunan ve önemli hizmetlere imza atan Yıldız,  01.12.2016 tarihli ve 29905 sayılı İçişleri Bakanlığı Atama Kararnamesi ile Dernekpazarı Kaymakamlığına atandı. Yıldız son çıkan kararname ile Diyarbakır Vali Yardımcılığına atandı.

İleri düzeyde İngilizce bilen Vali Yardımcısı hemşerimiz Yıldız evli ve 2 çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.