Manavgat’a Yardım için birlik oldular

YAŞAM 04.08.2021 - 16:48, Güncelleme: 04.08.2021 - 16:48 2343+ kez okundu.
 

Manavgat’a Yardım için birlik oldular

Görele Belediyesi ve Doğal Afet ve Sağlık Arama Kurtarma Derneği (DASKUT) tarafından Manavgat yangınında mağdur olan vatandaşlarımıza yönelik yardım kampanyası başlatıldı.
Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Cumhuriyet Meydanına kurulan Yardım çadırını ziyaret ederek, Manavgat yangınında mağdur olan vatandaşlarımız için destek çağrısında bulundu. Türkiye’nin birçok ilinden acı haberlerin geldiğini belirten Belediye Başkanı Tolga Erener, “Yine birlik olma, el ele verme zamanımız geldi. Ülkemiz çok zorlu bir virajdan daha geçiyor. Bu seferde birçok ilimizden gelen yangın haberleri içimizi yakıyor. Bu yangınlarda mağdur olan vatandaşlarımız için bizde Görele olarak elimizi taşın altına koyarak DASKUT ekibiyle birlikte yardım kampanyası başlattık. Vatandaşlarımız kuru gıda kolisi, çocuk maması ve bezi, kullanılmamış ayakkabı, çorap, eldiven ve giyim malzemeleri yardımında bulunabilirler. İlçemizde toplanılan yardımlar, bizzat bizler tarafından afet bölgelerine ulaştırılacaktır” dedi.
Görele Belediyesi ve Doğal Afet ve Sağlık Arama Kurtarma Derneği (DASKUT) tarafından Manavgat yangınında mağdur olan vatandaşlarımıza yönelik yardım kampanyası başlatıldı.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Cumhuriyet Meydanına kurulan Yardım çadırını ziyaret ederek, Manavgat yangınında mağdur olan vatandaşlarımız için destek çağrısında bulundu.

Türkiye’nin birçok ilinden acı haberlerin geldiğini belirten Belediye Başkanı Tolga Erener, “Yine birlik olma, el ele verme zamanımız geldi. Ülkemiz çok zorlu bir virajdan daha geçiyor. Bu seferde birçok ilimizden gelen yangın haberleri içimizi yakıyor. Bu yangınlarda mağdur olan vatandaşlarımız için bizde Görele olarak elimizi taşın altına koyarak DASKUT ekibiyle birlikte yardım kampanyası başlattık. Vatandaşlarımız kuru gıda kolisi, çocuk maması ve bezi, kullanılmamış ayakkabı, çorap, eldiven ve giyim malzemeleri yardımında bulunabilirler. İlçemizde toplanılan yardımlar, bizzat bizler tarafından afet bölgelerine ulaştırılacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.