‘Daha konforlu bir yaşam için çalışıyoruz’

YAŞAM 04.08.2021 - 16:47, Güncelleme: 04.08.2021 - 16:47 2492+ kez okundu.
 

‘Daha konforlu bir yaşam için çalışıyoruz’

Giresun Belediyesi Çözüm Birimi ekipleri çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.
Ekiplerin birçok mahallede eş zamanlı olarak yaptığı çalışmalarla birlikte cadde ve sokaklar daha kullanışlı hale geliyor. Vatandaşların daha rahat ve güvenli bir şekilde hayatlarını sürdürmeleri için imkânlarını seferber eden Çözüm Birimi, gerek saha gezileri gerekse de vatandaşlardan gelen talep üzerine planlamasını yapıyor. Bu kapsamda; Çınarlar Mahallesi Jandarma Okul Sokak’ta yol tamiratı, Fevziçakmak Mahallesi’nde kaldırım tamiratı, Kale mesire alanında çevre düzenlemesi, Cumhuriyet Parkı’nda çevre düzenlemesi, Aksu Mahallesi İlker Sokak’ta kaldırım tamiratı, Nizamiye Mahallesi Veyisoğlu Sokak’ta parke tamiratı, Sultan Selim Mahallesi Osmanağa Caddesi’nde küp taş tamiratı, Gemilerçekeği Mahallesi Ulaş Sokak’ta yol tamiratı ve Hacı Hüseyin Mahallesi Fevzipaşa Caddesi’nde kaldırım tamiratı yürütülüyor. Çözüm Birimi yetkilileri üst yapı çalışmalarının belirlenen program çerçevesinde süreceğini belirterek: “Şehrimizin ana arter, ara sokak ve caddelerinde meydana gelen sorunlar nedeniyle, halkımızın sıkıntı yaşamaması için, ekiplerimiz bakım ve onarım çalışmalarını sürdürmektedir” dedi.
Giresun Belediyesi Çözüm Birimi ekipleri çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Ekiplerin birçok mahallede eş zamanlı olarak yaptığı çalışmalarla birlikte cadde ve sokaklar daha kullanışlı hale geliyor.

Vatandaşların daha rahat ve güvenli bir şekilde hayatlarını sürdürmeleri için imkânlarını seferber eden Çözüm Birimi, gerek saha gezileri gerekse de vatandaşlardan gelen talep üzerine planlamasını yapıyor.

Bu kapsamda; Çınarlar Mahallesi Jandarma Okul Sokak’ta yol tamiratı, Fevziçakmak Mahallesi’nde kaldırım tamiratı, Kale mesire alanında çevre düzenlemesi, Cumhuriyet Parkı’nda çevre düzenlemesi, Aksu Mahallesi İlker Sokak’ta kaldırım tamiratı, Nizamiye Mahallesi Veyisoğlu Sokak’ta parke tamiratı, Sultan Selim Mahallesi Osmanağa Caddesi’nde küp taş tamiratı, Gemilerçekeği Mahallesi Ulaş Sokak’ta yol tamiratı ve Hacı Hüseyin Mahallesi Fevzipaşa Caddesi’nde kaldırım tamiratı yürütülüyor.

Çözüm Birimi yetkilileri üst yapı çalışmalarının belirlenen program çerçevesinde süreceğini belirterek: “Şehrimizin ana arter, ara sokak ve caddelerinde meydana gelen sorunlar nedeniyle, halkımızın sıkıntı yaşamaması için, ekiplerimiz bakım ve onarım çalışmalarını sürdürmektedir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.