BUFAP MUHTARLAR İLE İLETİŞİMİNİ SÜRDÜRÜYOR

YAŞAM 08.07.2021 - 17:25, Güncelleme: 08.07.2021 - 17:25 2665+ kez okundu.
 

BUFAP MUHTARLAR İLE İLETİŞİMİNİ SÜRDÜRÜYOR

BUFAP(Bulancak Farkındalık Platformu), Bulancak'ta Gönüllüsü olduğu muhtarlar ile iletişimini sürdürüyor.
BUFAP, Bulancak Bahçelievler Mahallesi'nde yenilenen muhtarlık seçimi sonrası seçimi kazanan mahalle muhtarı, Sayın Aşkı Yıldırım'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete BUFAP Gönüllü Başkanı Gökhan Özcan ve BUFAP Gençlik ve Engellilerden Sorumlu Gönüllü Başkan Yardımcısı Emre Can Kızıltaş katıldı. Gerçekleştirilen ziyaret sonrası BUFAP'tan yapılan açıklamada; "Muhtarımız Sayın Aşkı Yıldırım da gönüllümüz oldu, kendisine hoşgeldiniz diyoruz ve teşekkür ediyoruz. Bir önceki Bahçelievler Mahallesi Muhtarımız Olgun Gündoğdu'da Gönüllümüzdü kendisi rahmetli olduğu için seçimler tekrarlandı. Olgun Muhtarımızı anıyoruz. Allah mekanını Cennet etsin. Tekrardan başımız sağolsun. Ardından vekaleten muhtarlığı yürüten iletişimde olduğumuz Sayın Metin AYDIN'a da teşekkür ederiz. Bulancak Merkezdeki birçok mahalle muhtarımız da Gönüllümüz olarak aramızda bulunmaktadır. Toprakdeğirmeni Mahallesi Muhtarı Sayın Mehmet Aktaş, İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Sayın İdris Şen, Bulancak Mahallesi Muhtarı Sayın Kemal İncüvez, İhsaniye Mahallesi Muhtarı Sayın Engin Güner, Ballıca Mahallesi Muhtarı Kadir Yıldırım, Sanayi Mahallesi Muhtarı Sayın Bahtiyar Yıldırım ve Güzelyalı Mahallesi Muhtarı Sayın Dinçay Özdemir Gönüllümüz olarak aramızda bulunmaktadır. Muhtarlarımız ile sürekli elimizden geldiğince istişare içinde olmaya çalışıyoruz. Tüm muhtarlarımıza kapımız açıktır. Gönüllü olarak tüm muhtarlarımızı aramızda görmek isteriz. Bize destek olan tüm muhtarlarımıza da teşekkür ederiz."  ifadeleri kullanıldı.
BUFAP(Bulancak Farkındalık Platformu), Bulancak'ta Gönüllüsü olduğu muhtarlar ile iletişimini sürdürüyor.

BUFAP, Bulancak Bahçelievler Mahallesi'nde yenilenen muhtarlık seçimi sonrası seçimi kazanan mahalle muhtarı, Sayın Aşkı Yıldırım'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete BUFAP Gönüllü Başkanı Gökhan Özcan ve BUFAP Gençlik ve Engellilerden Sorumlu Gönüllü Başkan Yardımcısı Emre Can Kızıltaş katıldı.

Gerçekleştirilen ziyaret sonrası BUFAP'tan yapılan açıklamada; "Muhtarımız Sayın Aşkı Yıldırım da gönüllümüz oldu, kendisine hoşgeldiniz diyoruz ve teşekkür ediyoruz. Bir önceki Bahçelievler Mahallesi Muhtarımız Olgun Gündoğdu'da Gönüllümüzdü kendisi rahmetli olduğu için seçimler tekrarlandı. Olgun Muhtarımızı anıyoruz. Allah mekanını Cennet etsin. Tekrardan başımız sağolsun. Ardından vekaleten muhtarlığı yürüten iletişimde olduğumuz Sayın Metin AYDIN'a da teşekkür ederiz.

Bulancak Merkezdeki birçok mahalle muhtarımız da Gönüllümüz olarak aramızda bulunmaktadır. Toprakdeğirmeni Mahallesi Muhtarı Sayın Mehmet Aktaş, İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Sayın İdris Şen, Bulancak Mahallesi Muhtarı Sayın Kemal İncüvez, İhsaniye Mahallesi Muhtarı Sayın Engin Güner, Ballıca Mahallesi Muhtarı Kadir Yıldırım, Sanayi Mahallesi Muhtarı Sayın Bahtiyar Yıldırım ve Güzelyalı Mahallesi Muhtarı Sayın Dinçay Özdemir Gönüllümüz olarak aramızda bulunmaktadır. Muhtarlarımız ile sürekli elimizden geldiğince istişare içinde olmaya çalışıyoruz. Tüm muhtarlarımıza kapımız açıktır. Gönüllü olarak tüm muhtarlarımızı aramızda görmek isteriz. Bize destek olan tüm muhtarlarımıza da teşekkür ederiz."  ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.