Mali Müşavir İlyasoğlu' ndan imza günü

YAŞAM 06.07.2021 - 18:15, Güncelleme: 06.07.2021 - 18:15 2428+ kez okundu.
 

Mali Müşavir İlyasoğlu' ndan imza günü

İlimiz tarihi ve yaşantısı ile ilgili bir çok noktaya ışık tutacak olan 'Giresun Kültür ve Efsaneler İzindeki Ben' kitabının Yazarı Mali Müşavir İbrahim İlyasoğlu, imza günü düzenledi.
Mesleğinin yanında Batlama  Platformu Başkanlığı ile Giresun Kültür Sanat ve Turizm Derneği ( GİKÜSAD) Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten İlyasoğlu' nun, Can Akengin Kültür Merkezi 'nde düzenlediği etkinliğe GİKÜSAD Başkanı Ayşe Karaçam, Kurucu Başkan Murat Akyol, dernek yöneticileri, üyeler, siyasetçiler, kurum- kuruluş ve STK temsilcileri, öğretim görevlileri, iş insanları, esnaflar ve çok sayıda kitapsever katıldı. Sunum konuşmalarını Ayşe Karaçam ve Murat Akyol 'un yaptığı imza gününde kürsüye davet edilen önceki dönem Kent Konseyi Başkanı Uğur Karaibrahimoğlu, yazarlar Seyfullah Çiçek, Nihat Öztürk, Büyük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Usta, Mali Müşavirler Odası Başkanı Azmi Bük, Ankara Giresunlular Platformu Başkanı Ahmet Temür ve Şair Seher Akar, Giresun Kültür ve Efsaneler İzindeki Ben kitabının ilimiz kültürüne ve tarihine önemli katkıları olacağına inandıklarını belirterek, Yazar İbrahim İlyasoğlu' nu tebrik ettiler. Düzenlediği imza gününde bir konuşma yaparak katılımın yüksek olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirirken, herkese ve  kitabına emeği geçenlere  teşekkür eden Yazar İbrahim İlyasoğlu," Büyük emek vererek meydana getirdiğim eserimde Giresun kültüründe  köy ve kent hayatını özetleyerek, son 60 yıldan kesitler sundum.Lise ve üniversite dönemlerim, mesleki yaşamım, uzun yıllara dayanan STK faaliyetlerim, köy ve çiftçilik hayatım ile 12 Eylül döneminin anıları da kitabımda geniş bir yer tutmaktadır.Kitabımda , Giresun Merkez ve ilçelerine ait, bilinen bütün efsaneler derlenerek yerini almış, ayrıca Çaldağ Efsaneleri çok yönlü olarak anlatılmıştır. Yine Çaldağ ile ilgili klipler, şiirler ve destanlar edebi olarak kent kültürümüze kazandırılmıştır" dedi. İlyasoğlu, Amasya Gümüşhacıköylü ağzından Osman Ağamız ve Belediye Başkanı Kaptan Yorgi' nin hayat hikayelerinin kitabında özel bir yeri olduğunu da sözlerine ekledi.
İlimiz tarihi ve yaşantısı ile ilgili bir çok noktaya ışık tutacak olan 'Giresun Kültür ve Efsaneler İzindeki Ben' kitabının Yazarı Mali Müşavir İbrahim İlyasoğlu, imza günü düzenledi.

Mesleğinin yanında Batlama  Platformu Başkanlığı ile Giresun Kültür Sanat ve Turizm Derneği ( GİKÜSAD) Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten İlyasoğlu' nun, Can Akengin Kültür Merkezi 'nde düzenlediği etkinliğe GİKÜSAD Başkanı Ayşe Karaçam, Kurucu Başkan Murat Akyol, dernek yöneticileri, üyeler, siyasetçiler, kurum- kuruluş ve STK temsilcileri, öğretim görevlileri, iş insanları, esnaflar ve çok sayıda kitapsever katıldı.

Sunum konuşmalarını Ayşe Karaçam ve Murat Akyol 'un yaptığı imza gününde kürsüye davet edilen önceki dönem Kent Konseyi Başkanı Uğur Karaibrahimoğlu, yazarlar Seyfullah Çiçek, Nihat Öztürk, Büyük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Usta, Mali Müşavirler Odası Başkanı Azmi Bük, Ankara Giresunlular Platformu Başkanı Ahmet Temür ve Şair Seher Akar, Giresun Kültür ve Efsaneler İzindeki Ben kitabının ilimiz kültürüne ve tarihine önemli katkıları olacağına inandıklarını belirterek, Yazar İbrahim İlyasoğlu' nu tebrik ettiler.

Düzenlediği imza gününde bir konuşma yaparak katılımın yüksek olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirirken, herkese ve  kitabına emeği geçenlere  teşekkür eden Yazar İbrahim İlyasoğlu," Büyük emek vererek meydana getirdiğim eserimde Giresun kültüründe  köy ve kent hayatını özetleyerek, son 60 yıldan kesitler sundum.Lise ve üniversite dönemlerim, mesleki yaşamım, uzun yıllara dayanan STK faaliyetlerim, köy ve çiftçilik hayatım ile 12 Eylül döneminin anıları da kitabımda geniş bir yer tutmaktadır.Kitabımda , Giresun Merkez ve ilçelerine ait, bilinen bütün efsaneler derlenerek yerini almış, ayrıca Çaldağ Efsaneleri çok yönlü olarak anlatılmıştır. Yine Çaldağ ile ilgili klipler, şiirler ve destanlar edebi olarak kent kültürümüze kazandırılmıştır" dedi.

İlyasoğlu, Amasya Gümüşhacıköylü ağzından Osman Ağamız ve Belediye Başkanı Kaptan Yorgi' nin hayat hikayelerinin kitabında özel bir yeri olduğunu da sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.