2 ayrı dernek genel kurulunu yaptı

YAŞAM 06.07.2021 - 18:13, Güncelleme: 06.07.2021 - 18:13 2694+ kez okundu.
 

2 ayrı dernek genel kurulunu yaptı

Salgın yasaklarının kalkması ile beraber Bulancak’ta fail olan Bulancak Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneğinin olağan genel kurulu 30.06.2021 tarihinde Doğa Piknik’te (Yeni Hükümet Binası Karşısı) pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirildi.
Yapılan genel kurul sonucunda yönetim kurulunu Şenel Güller, Murat Aktaş, Demir Ay, Niyazi Yüksel, Erdal Aydın seçildi. Yine Bulancak’ta fail olan Bulancak Eğitim Hizmetlerine Yardım Derneğinin olağan genel kurulu da 30.06.2021 Çarşamba günü Bulancak Doğa Piknik’te yapıldı. Yapılan seçim sonrası yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Süleyman Ay, Hasan İsmail, İbrahim Tanış, Murat Aktaş, Yaşar Türkmen. Bulancak Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği Başkanlığına tekrar seçilen Şenel Güller ve Bulancak Eğitim Hizmetlerine Yardım Derneğine yeni seçilen başkan Süleyman Ay’ın genel kurula hitaben bir teşekkür konuşması yaptı. Divan kurulu başkanının genel kurulara hitaben üyelere katılımlarından dolayı teşekkür konuşması ve hayırlı olması temennisinde bulunması ile kongreler tamamlanmış oldu.   Yıldız Haber Gazetesi olarak her iki derneğe de seçilen yönetim kurullarına başarılar dileriz.
Salgın yasaklarının kalkması ile beraber Bulancak’ta fail olan Bulancak Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneğinin olağan genel kurulu 30.06.2021 tarihinde Doğa Piknik’te (Yeni Hükümet Binası Karşısı) pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirildi.

Yapılan genel kurul sonucunda yönetim kurulunu Şenel Güller, Murat Aktaş, Demir Ay, Niyazi Yüksel, Erdal Aydın seçildi.

Yine Bulancak’ta fail olan Bulancak Eğitim Hizmetlerine Yardım Derneğinin olağan genel kurulu da 30.06.2021 Çarşamba günü Bulancak Doğa Piknik’te yapıldı. Yapılan seçim sonrası yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Süleyman Ay, Hasan İsmail, İbrahim Tanış, Murat Aktaş, Yaşar Türkmen. Bulancak Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği Başkanlığına tekrar seçilen Şenel Güller ve Bulancak Eğitim Hizmetlerine Yardım Derneğine yeni seçilen başkan Süleyman Ay’ın genel kurula hitaben bir teşekkür konuşması yaptı.

Divan kurulu başkanının genel kurulara hitaben üyelere katılımlarından dolayı teşekkür konuşması ve hayırlı olması temennisinde bulunması ile kongreler tamamlanmış oldu.  

Yıldız Haber Gazetesi olarak her iki derneğe de seçilen yönetim kurullarına başarılar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.