BAŞKAN ŞENLİKOĞLU, 7 GÜN 24 SAAT HALKIMIZIN EMRİNDEYİZ

YAŞAM 05.07.2021 - 18:07, Güncelleme: 05.07.2021 - 18:07 2571+ kez okundu.
 

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU, 7 GÜN 24 SAAT HALKIMIZIN EMRİNDEYİZ

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, mahallelerde yürütülen çalışmalarla ilgili istişarede bulundu.
Kale’de hizmete başlayan Belediye’ye ait yeni sosyal tesiste gerçekleşen toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Şerafettin Vurgun, Osman Öden ve Abdurrahman Demirel ile Birim Müdürleri de katıldı. Toplantıda muhtarların taleplerini ilgili birim müdürleri not alırken, Başkan Şenlikoğlu sorunların zaman geçirmeden giderilmesi talimatı verdi. Muhtarlarla sürekli diyalog halinde olduklarını anlatan Başkan Şenlikoğlu: “Yaşadığımız uzun pandemi sürecine rağmen 28 mahallemizin tamamına hizmet etmeyi sürdürdük. Hep birlikte muhtarlarımızla, vatandaşlarımızla, personellerimizle Giresun halkına hizmet etmek için elimizden gelen her türlü gayreti ortaya koyuyoruz" diyerek, muhtarların mahallelerdeki ihtiyaçları yerinde belirlediğinin altını çizdi. Bundan sonraki süreçte muhtarları yerinde ziyaret ederek istişareleri mahallelerde yapacaklarını ve sistemin daha çözüm odaklı hale geleceğini bildiren Başkan Şenlikoğlu şöyle devam etti: "Giresun Belediyesi olarak sürekli mahallenin toplumun temel taşı olan muhtarlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Gerek mahalle gezilerimizde bize rehberlik ediyorlar gerekse Belediyemizde sık sık kendilerini ağırlıyoruz ve zaman zamanda muhtarlarımızla yan yana geliyoruz. Hem mahallemizdeki hem Belediyemizdeki çalışmalarla ilgili kendileriyle istişare ediyoruz. Ayrıca kendileri mahallelerini, sokaklarını çok iyi biliyorlar ve buralarla ilgili vatandaşların talepleri olursa bire bir bize iletiyorlar. Bizde çözüm noktasında merkez, kenar mahalle ayrımı yapmadan aciliyet ve mali durumuna göre program yapıyoruz. Her sorunu birlikte istişare ederek bu şehri yönetmeye talip olduk. Bunu gerçekleştirmek için hem vatandaşlarımıza hem size kapımız daima açık. Bu toplantılarla sizlerle daha iyi iletişim kurup, devamlı dirsek temasında bulunarak hizmet anlayışımızı hiç kimseyi kimseden ayırmadan yapıyoruz. 7 gün 24 saat halkımızın emrindeyiz. Göstermiş olduğunuz ilgi alaka teveccühten ve birliktelikten dolayı sizlere teşekkür ediyorum’ dedi. Toplantıda muhtarlar adına konuşan Giresun Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Ali Şahin ise toplantının çok faydalı geçtiğini vurgulayarak: “Bugün mahallelerimizin sorunlarını konuştuk ve çok güzel cevaplar aldık. Başkanımız ile zaten sürekli diyalog halindeyiz. Bugün ise hem Başkanımızla hem de muhtar arkadaşlarımızla beraber olduk, sorunlarımızı, taleplerimizi konuştuk. Bizleri misafir ettiği için Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu’na çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, mahallelerde yürütülen çalışmalarla ilgili istişarede bulundu.

Kale’de hizmete başlayan Belediye’ye ait yeni sosyal tesiste gerçekleşen toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Şerafettin Vurgun, Osman Öden ve Abdurrahman Demirel ile Birim Müdürleri de katıldı. Toplantıda muhtarların taleplerini ilgili birim müdürleri not alırken, Başkan Şenlikoğlu sorunların zaman geçirmeden giderilmesi talimatı verdi.

Muhtarlarla sürekli diyalog halinde olduklarını anlatan Başkan Şenlikoğlu: “Yaşadığımız uzun pandemi sürecine rağmen 28 mahallemizin tamamına hizmet etmeyi sürdürdük. Hep birlikte muhtarlarımızla, vatandaşlarımızla, personellerimizle Giresun halkına hizmet etmek için elimizden gelen her türlü gayreti ortaya koyuyoruz" diyerek, muhtarların mahallelerdeki ihtiyaçları yerinde belirlediğinin altını çizdi.

Bundan sonraki süreçte muhtarları yerinde ziyaret ederek istişareleri mahallelerde yapacaklarını ve sistemin daha çözüm odaklı hale geleceğini bildiren Başkan Şenlikoğlu şöyle devam etti:

"Giresun Belediyesi olarak sürekli mahallenin toplumun temel taşı olan muhtarlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Gerek mahalle gezilerimizde bize rehberlik ediyorlar gerekse Belediyemizde sık sık kendilerini ağırlıyoruz ve zaman zamanda muhtarlarımızla yan yana geliyoruz. Hem mahallemizdeki hem Belediyemizdeki çalışmalarla ilgili kendileriyle istişare ediyoruz. Ayrıca kendileri mahallelerini, sokaklarını çok iyi biliyorlar ve buralarla ilgili vatandaşların talepleri olursa bire bir bize iletiyorlar. Bizde çözüm noktasında merkez, kenar mahalle ayrımı yapmadan aciliyet ve mali durumuna göre program yapıyoruz. Her sorunu birlikte istişare ederek bu şehri yönetmeye talip olduk. Bunu gerçekleştirmek için hem vatandaşlarımıza hem size kapımız daima açık. Bu toplantılarla sizlerle daha iyi iletişim kurup, devamlı dirsek temasında bulunarak hizmet anlayışımızı hiç kimseyi kimseden ayırmadan yapıyoruz. 7 gün 24 saat halkımızın emrindeyiz. Göstermiş olduğunuz ilgi alaka teveccühten ve birliktelikten dolayı sizlere teşekkür ediyorum’ dedi.

Toplantıda muhtarlar adına konuşan Giresun Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Ali Şahin ise toplantının çok faydalı geçtiğini vurgulayarak: “Bugün mahallelerimizin sorunlarını konuştuk ve çok güzel cevaplar aldık. Başkanımız ile zaten sürekli diyalog halindeyiz. Bugün ise hem Başkanımızla hem de muhtar arkadaşlarımızla beraber olduk, sorunlarımızı, taleplerimizi konuştuk. Bizleri misafir ettiği için Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu’na çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.