Boğulma tehlikesi yaşayan aileyi cankurtaranlar kurtardı!

YAŞAM 29.06.2021 - 14:44, Güncelleme: 29.06.2021 - 14:44 3540+ kez okundu.
 

Boğulma tehlikesi yaşayan aileyi cankurtaranlar kurtardı!

29 Haziran Salı günü Piraziz’de meydana gelen olayda boğulmak üzere olan baba ve çocuklarını cankurtaranlar kurtardı.
Piraziz-Eğrice T'ler bölgesinde denize giren bir aileden boğulma tehlikesi yaşayan 2 kız çocuğu ve babası, plaj işletmecisi Cengiz Arslan ve Doğukan Arslan ile çalışanları tarafından kurtarıldı. Tüm uyarı anonslarına rağmen denize açılan ve akıntıya kapılan vatandaşlar, işletme sahibi Cengiz Arslan ve oğlu Doğukan'ın dikkati sayesinde karaya çıkarıldı.  Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hayati tehlikenin bulunmadığı açıklandı. Piraziz Emniyet Ekipleri de plajdaki güvenliği sağlayarak, an itibariyle uyarılarına devam ediyor. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.
29 Haziran Salı günü Piraziz’de meydana gelen olayda boğulmak üzere olan baba ve çocuklarını cankurtaranlar kurtardı.

Piraziz-Eğrice T'ler bölgesinde denize giren bir aileden boğulma tehlikesi yaşayan 2 kız çocuğu ve babası, plaj işletmecisi Cengiz Arslan ve Doğukan Arslan ile çalışanları tarafından kurtarıldı.
Tüm uyarı anonslarına rağmen denize açılan ve akıntıya kapılan vatandaşlar, işletme sahibi Cengiz Arslan ve oğlu Doğukan'ın dikkati sayesinde karaya çıkarıldı. 
Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hayati tehlikenin bulunmadığı açıklandı. Piraziz Emniyet Ekipleri de plajdaki güvenliği sağlayarak, an itibariyle uyarılarına devam ediyor. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.