Öz Sağlık İş Sendikası Giresun’da şubeleşti

YAŞAM 16.06.2021 - 17:16, Güncelleme: 16.06.2021 - 17:16 2627+ kez okundu.
 

Öz Sağlık İş Sendikası Giresun’da şubeleşti

Öz Sağlık İş Sendikası Giresun Şube Başkanı Hamza Türkmen, gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ile görüştü.
Başkan Türkmen ziyarette yaptığı açıklamada, “Öz Sağlık İş Sendikası, Sağlık Bakanlığı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve birçok üniversitede yetkili olan ve iş kolunda 200 bine yakın üyesi ile birinci olan, Türkiye’nin ise en büyük 3. sendikasıdır. Giresun’da 2 bine yakın üyesi bulunan sendikamız daha önce İl Başkanlığı olarak hizmet verirken şimdi Şube Başkanlığına geçerek büyük bir adım atmıştır. Hakkın ve haklının yeri olan Öz Sağlık İş Sendikası üyelerine her zamankinden daha yakın ve daha çok hizmet vermeye başlamıştır” dedi. Bundan sonra ki süreçte üyeleriyle gönül bağını oluşturacaklarını kaydeden Başkan Türkmen, “Hak İş misyonuna ve Öz Sağlık İş vizyonuna yakışır şekilde mücadelemize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Başkan Türkmen ziyaretin anısına Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız’a kalem hediye etti.
Öz Sağlık İş Sendikası Giresun Şube Başkanı Hamza Türkmen, gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ile görüştü.

Başkan Türkmen ziyarette yaptığı açıklamada, “Öz Sağlık İş Sendikası, Sağlık Bakanlığı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve birçok üniversitede yetkili olan ve iş kolunda 200 bine yakın üyesi ile birinci olan, Türkiye’nin ise en büyük 3. sendikasıdır. Giresun’da 2 bine yakın üyesi bulunan sendikamız daha önce İl Başkanlığı olarak hizmet verirken şimdi Şube Başkanlığına geçerek büyük bir adım atmıştır. Hakkın ve haklının yeri olan Öz Sağlık İş Sendikası üyelerine her zamankinden daha yakın ve daha çok hizmet vermeye başlamıştır” dedi.

Bundan sonra ki süreçte üyeleriyle gönül bağını oluşturacaklarını kaydeden Başkan Türkmen, “Hak İş misyonuna ve Öz Sağlık İş vizyonuna yakışır şekilde mücadelemize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Türkmen ziyaretin anısına Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız’a kalem hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.