Kadınlar ADD'de toplandı

YAŞAM 03.06.2021 - 17:50, Güncelleme: 03.06.2021 - 17:50 2723+ kez okundu.
 

Kadınlar ADD'de toplandı

Giresun Kadın Platformu aylık olağan toplantısını bileşeni olduğu Atatürkçü Düşünce Derneği'nde (ADD) yaptı.
Tacize, tecavüze, şiddete, cinayete, baskıya karşı mücadele veren, özgürlük ve eşitlik talebiyle eylem ve etkinliklerini sürdüren platform, Hükümetin İstanbul Sözleşmesi'nden çekilme kararına karşı da tepkisini her alanda gösteriyor. ‘Atatürk'e hakaret etmek akıl tutulmasıdır’ Toplantıya ev sahipliği yapan ADD Üst Kurul Delegesi Evrim Erdem Özkan, Ayasofya camiinde bir imamın Atatürk'ü hedef alan sözlerine sert tepki gösterdi. Özkan, “Cumhuriyetimizin varlık sebebi olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret etmek; Vatana, millete, akıla, bilime düşmanlıktır, akıl tutulmasıdır” dedi. ‘Hainlere karşı mücadelemiz sürecek’ Hakaret edenlerin bu cesareti hükümetin eylem ve söylemlerinden aldığına da işaret eden Evrim Erdem Özkan, hakaret eden şahıslardan hukuk yoluyla hesap sorulmasının takipçisi olacaklarının da altını çizdi ve ‘ADD her platformda bu hainlere karşı mücadelesini sürdürecektir’ dedi.
Giresun Kadın Platformu aylık olağan toplantısını bileşeni olduğu Atatürkçü Düşünce Derneği'nde (ADD) yaptı.

Tacize, tecavüze, şiddete, cinayete, baskıya karşı mücadele veren, özgürlük ve eşitlik talebiyle eylem ve etkinliklerini sürdüren platform, Hükümetin İstanbul Sözleşmesi'nden çekilme kararına karşı da tepkisini her alanda gösteriyor.

‘Atatürk'e hakaret etmek akıl tutulmasıdır’

Toplantıya ev sahipliği yapan ADD Üst Kurul Delegesi Evrim Erdem Özkan, Ayasofya camiinde bir imamın Atatürk'ü hedef alan sözlerine sert tepki gösterdi.

Özkan, “Cumhuriyetimizin varlık sebebi olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret etmek; Vatana, millete, akıla, bilime düşmanlıktır, akıl tutulmasıdır” dedi.

‘Hainlere karşı mücadelemiz sürecek’

Hakaret edenlerin bu cesareti hükümetin eylem ve söylemlerinden aldığına da işaret eden Evrim Erdem Özkan, hakaret eden şahıslardan hukuk yoluyla hesap sorulmasının takipçisi olacaklarının da altını çizdi ve ‘ADD her platformda bu hainlere karşı mücadelesini sürdürecektir’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.