LGS Hazırlıkları gözden geçirildi

EĞİTİM 02.06.2021 - 17:20, Güncelleme: 02.06.2021 - 17:20 2537+ kez okundu.
 

LGS Hazırlıkları gözden geçirildi

6 Haziran 2021 Pazar günü yapılacak 2021 LGS (Liselere Geçiş Sistemi) sınavı hazırlıklarını gözden geçirmek üzere İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu başkanlığında, İl Milli Eğitim Müdür Yarımcıları ve Şube Müdürleri, ilçe milli eğitim müdürleri ve Merkez İlçe okul müdürlerinin katılımıyla bilgilendirme toplantıları yapıldı.
31 Mayıs 2021 Pazartesi günü Yeşil Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli Toplantı Salonunda düzenlenen toplantılar maske, mesafe ve hijyen tedbirlerine riayet edilerek iki oturum halinde gerçekleştirildi. İl Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu tarafından ilçe müdürlerine ve merkez ilçe okul müdürlerine; 6 Haziran Pazar günü yapılacak LGS sınavı hazırlıklarına dair önemli hatırlatmalarda bulunuldu.  Her iki oturumda yapılan sunumda katılımcılara; Bakanlık Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün "Merkezi Sınavlarda Dikkat Edilecek Hususlar" ve "Sınav Tedbir Hizmetleri" konulu genelgeleri ile ilgili bilgilendirmede bulunuldu. Bu kapsamda; sınav görevlilerinin ve adayların dikkat etmesi gereken hususlar, Covid-19 önlemleri, sınav öncesi, sınav esnasında ve sonrasında uygulanacak usul ve esaslar konusunda ayrıntılı bilgiler verildi. İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu müdürlere hitaben; LGS sınav hazırlıkları ve tedbirlerin titizlik ve hassasiyet içerinde yapılarak herhangi bir aksaklığa mahal verilmemesini istedi. "Eğitim kalitemizin artırılması ve bunun neticesinde LGS'de yakaladığımız başarıları daha yukarıya çıkarmak için şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da elimizden gelen gayreti göstermeliyiz. Bize emanet edilen tüm evlatlarımızı geleceğe en güzel şekilde hazırlamalıyız. Bu zamana kadarki özverili ve gayretli çalışmalarınızdan dolayı teşekkür eder, bundan sonrası için de başarı ve kolaylıklar dilerim" diye konuştu.
6 Haziran 2021 Pazar günü yapılacak 2021 LGS (Liselere Geçiş Sistemi) sınavı hazırlıklarını gözden geçirmek üzere İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu başkanlığında, İl Milli Eğitim Müdür Yarımcıları ve Şube Müdürleri, ilçe milli eğitim müdürleri ve Merkez İlçe okul müdürlerinin katılımıyla bilgilendirme toplantıları yapıldı.

31 Mayıs 2021 Pazartesi günü Yeşil Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli Toplantı Salonunda düzenlenen toplantılar maske, mesafe ve hijyen tedbirlerine riayet edilerek iki oturum halinde gerçekleştirildi.

İl Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu tarafından ilçe müdürlerine ve merkez ilçe okul müdürlerine; 6 Haziran Pazar günü yapılacak LGS sınavı hazırlıklarına dair önemli hatırlatmalarda bulunuldu. 

Her iki oturumda yapılan sunumda katılımcılara; Bakanlık Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün "Merkezi Sınavlarda Dikkat Edilecek Hususlar" ve "Sınav Tedbir Hizmetleri" konulu genelgeleri ile ilgili bilgilendirmede bulunuldu. Bu kapsamda; sınav görevlilerinin ve adayların dikkat etmesi gereken hususlar, Covid-19 önlemleri, sınav öncesi, sınav esnasında ve sonrasında uygulanacak usul ve esaslar konusunda ayrıntılı bilgiler verildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu müdürlere hitaben; LGS sınav hazırlıkları ve tedbirlerin titizlik ve hassasiyet içerinde yapılarak herhangi bir aksaklığa mahal verilmemesini istedi. "Eğitim kalitemizin artırılması ve bunun neticesinde LGS'de yakaladığımız başarıları daha yukarıya çıkarmak için şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da elimizden gelen gayreti göstermeliyiz. Bize emanet edilen tüm evlatlarımızı geleceğe en güzel şekilde hazırlamalıyız. Bu zamana kadarki özverili ve gayretli çalışmalarınızdan dolayı teşekkür eder, bundan sonrası için de başarı ve kolaylıklar dilerim" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.