Işık Aparts & Otel açıldı

GÜNDEM 18.03.2021 - 18:15, Güncelleme: 18.03.2021 - 18:15 5079+ kez okundu.
 

Işık Aparts & Otel açıldı

Bulancak Talipli Köyü Sahil Yolu üzerinde Işık Aparts & Otel hizmete açıldı.
Daha önce Ada Loft Aparts olarak bölge halkına hizmet veren ve yeni ismi Işık Aparts & Otel olarak bölge halkına hizmet verecek olan Işık Aparts & Otel, bölgemize kaliteli hizmet katmak amacıyla yenilenen yüzü, ferah odaları, güler yüzlü personelleri ile hizmete başladı. Otel işletmesi tarafından Bulancak Belediyesi ve Bulancak Jandarma Komutanlığına açılış işlemlerinde gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür edildi.
Bulancak Talipli Köyü Sahil Yolu üzerinde Işık Aparts & Otel hizmete açıldı.

Daha önce Ada Loft Aparts olarak bölge halkına hizmet veren ve yeni ismi Işık Aparts & Otel olarak bölge halkına hizmet verecek olan Işık Aparts & Otel, bölgemize kaliteli hizmet katmak amacıyla yenilenen yüzü, ferah odaları, güler yüzlü personelleri ile hizmete başladı.

Otel işletmesi tarafından Bulancak Belediyesi ve Bulancak Jandarma Komutanlığına açılış işlemlerinde gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.