2009 model Chevrolet Captiva icradan satılık

RESMİ İLAN 19.02.2021 - 09:41 3581+ kez okundu.
 

2009 model Chevrolet Captiva icradan satılık

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesinden İlan
Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre, 61UA485 Plakalı , 2009 Model , Chevrolet Marka , Captiva 2.0 16v Diesel High Tipli , Vites Tipi Otomatik , Rengi Siyah , 61 UA 485 plakalı chevrolet markacaptiva lt tipi araç. aracın ön kaputunda tavanında ve muhtelif parçalarında boya kavlaması ve güneş yanığı, arka çamurlukta ise ezik mevcuttur. aracın kaportasında başkaca görülür belirgin hasar görülememiştir. aracın anahtarı olmadığından motor, mekanik, elektrik ve elektronik aksamı incelememiştir.aracın iç aksamı gözle görüldüğü kadarıyla sorunsuz ve eksiksizdir.aracın lastikleri ortalama %45 oranında diş kalınlığına sahiptir. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…
İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesinden İlan

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre, 61UA485 Plakalı , 2009 Model , Chevrolet Marka , Captiva 2.0 16v Diesel High Tipli , Vites Tipi Otomatik , Rengi Siyah , 61 UA 485 plakalı chevrolet markacaptiva lt tipi araç. aracın ön kaputunda tavanında ve muhtelif parçalarında boya kavlaması ve güneş yanığı, arka çamurlukta ise ezik mevcuttur. aracın kaportasında başkaca görülür belirgin hasar görülememiştir. aracın anahtarı olmadığından motor, mekanik, elektrik ve elektronik aksamı incelememiştir.aracın iç aksamı gözle görüldüğü kadarıyla sorunsuz ve eksiksizdir.aracın lastikleri ortalama %45 oranında diş kalınlığına sahiptir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.