‘Düşünen, okuyan, yazan bir gençlik hayalimiz var’

GÜNDEM 18.02.2021 - 13:49, Güncelleme: 18.02.2021 - 13:49 2565+ kez okundu.
 

‘Düşünen, okuyan, yazan bir gençlik hayalimiz var’

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği gençliğe yönelik yenilikçi projeler üretmeye devam ediyor. Akıllı ve dijital vakıfcılık vizyonu ile hareket eden TÜGVA Bulancak yöneticileri son olarak gençliğin özgürce yazı yazabilecekleri TB Blog’u kurdu.
Gençleri yazmaya, kendilerini özgürce ifade etmeye davet eden TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin, “Kendini ifade eden, özgürce yazabilen, duygularını kaleme alabilen bir gençlik için TB Blog’u kurduk. Maalesef günümüz sosyal medya mecraları, bizleri 280 karaktere mahkum ediyor. Günümüz gençliği artık neredeyse cümle kuramaz duruma geldi. Bu duruma farkındalık kazandırmak için bir proje hazırladık. Gençliğe yazabilecekleri, düşüncelerini ifade edebilecekleri günlük vari, düşünce dünyalarını kaleme dökebilecekleri, gönülden dökülmüş yazıları okuyabilecekleri, canlı, yaşayan bir internet blog sayfası açmak istedik” dedi. Gençlerin aslında imkan verildiğinde neler yapabileceğini söyleyen Göktekin, “Bizler, okuyan, düşünen, yazan nitelikli bir gençlik arzuluyoruz. Aslında gençlerimizde çok ciddi cevherler var, aslında gençlerin çoğu günlük tutuyor, bir yerlere bir şeyler yazabiliyor. Ancak sosyal mecralarda maalesef kısıtlı karakterlere mahkum bırakılıyor. Bu duygu ve düşüncelerle gençlerimizi kendi yazı alanlarında yazmaya, yazarlık yapmaya davet ediyoruz. Yazmaya ve okumaya meraklı gençliğimizi blog.tugvabulancak.org adlı TB Blog sayfamıza bekliyoruz” diye konuştu. TÜGVA Bulancak Medya ve İletişim Ofisi tarafından yapılan duyuruda, TB Blog yazarı olmak isteyen gençler blog.tugvabulancak.org adlı internet sayfasından başvuru yapabilecekleri ifade edildi.
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği gençliğe yönelik yenilikçi projeler üretmeye devam ediyor. Akıllı ve dijital vakıfcılık vizyonu ile hareket eden TÜGVA Bulancak yöneticileri son olarak gençliğin özgürce yazı yazabilecekleri TB Blog’u kurdu.

Gençleri yazmaya, kendilerini özgürce ifade etmeye davet eden TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin, “Kendini ifade eden, özgürce yazabilen, duygularını kaleme alabilen bir gençlik için TB Blog’u kurduk. Maalesef günümüz sosyal medya mecraları, bizleri 280 karaktere mahkum ediyor. Günümüz gençliği artık neredeyse cümle kuramaz duruma geldi. Bu duruma farkındalık kazandırmak için bir proje hazırladık. Gençliğe yazabilecekleri, düşüncelerini ifade edebilecekleri günlük vari, düşünce dünyalarını kaleme dökebilecekleri, gönülden dökülmüş yazıları okuyabilecekleri, canlı, yaşayan bir internet blog sayfası açmak istedik” dedi.

Gençlerin aslında imkan verildiğinde neler yapabileceğini söyleyen Göktekin, “Bizler, okuyan, düşünen, yazan nitelikli bir gençlik arzuluyoruz. Aslında gençlerimizde çok ciddi cevherler var, aslında gençlerin çoğu günlük tutuyor, bir yerlere bir şeyler yazabiliyor. Ancak sosyal mecralarda maalesef kısıtlı karakterlere mahkum bırakılıyor. Bu duygu ve düşüncelerle gençlerimizi kendi yazı alanlarında yazmaya, yazarlık yapmaya davet ediyoruz. Yazmaya ve okumaya meraklı gençliğimizi blog.tugvabulancak.org adlı TB Blog sayfamıza bekliyoruz” diye konuştu.

TÜGVA Bulancak Medya ve İletişim Ofisi tarafından yapılan duyuruda, TB Blog yazarı olmak isteyen gençler blog.tugvabulancak.org adlı internet sayfasından başvuru yapabilecekleri ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.