Araç kiralama hizmeti alınacak

RESMİ İLAN 27.01.2021 - 09:50 3975+ kez okundu.
 

Araç kiralama hizmeti alınacak

Giresun Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden ilan
Basın İlan Kurumu İlan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Giresun Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü (Şoför Dahil 11 adet 4+1 pick up ) Araç Kiralama Hizmeti Alımı yapacağını açıkladı. Hizmet süresinin İşe başlama tarihi 01.04.2021, işin bitiş tarihi 31.12.2021 olarak belirtildi.   Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…
Giresun Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden ilan

Basın İlan Kurumu İlan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Giresun Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü (Şoför Dahil 11 adet 4+1 pick up ) Araç Kiralama Hizmeti Alımı yapacağını açıkladı. Hizmet süresinin İşe başlama tarihi 01.04.2021, işin bitiş tarihi 31.12.2021 olarak belirtildi.

 

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.