Üzerinde kargir ev bulunan arsa hissesi icradan satılık

RESMİ İLAN 27.01.2021 - 09:46 3559+ kez okundu.
 

Üzerinde kargir ev bulunan arsa hissesi icradan satılık

Giresun İcra Dairesi ilan
Basın İlan Kurumu İlan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Giresun Merkez Nizamiye Mahallesinde bulunan Bahçeli Kargir iki ev nitelikli taşınmazın hissesi satılık olduğu açıklandı. Arsa şehir merkezinde yapılaşmanın çok sıkışık olduğu yerdedir, üzerinde iki adet yapı bulunmaktadır. Taşınmazın arsa değeri bilirkişilerce, 193.560,00 TL olarak hesaplanmıştır. 1 Nolu Yapı: arsa üzerinde, 2,5 katlı betonarme yapıdır. alt katı depo, diğer katları mesken olarak kullanılmaktadır.   Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…  
Giresun İcra Dairesi ilan

Basın İlan Kurumu İlan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Giresun Merkez Nizamiye Mahallesinde bulunan Bahçeli Kargir iki ev nitelikli taşınmazın hissesi satılık olduğu açıklandı. Arsa şehir merkezinde yapılaşmanın çok sıkışık olduğu yerdedir, üzerinde iki adet yapı bulunmaktadır. Taşınmazın arsa değeri bilirkişilerce, 193.560,00 TL olarak hesaplanmıştır. 1 Nolu Yapı: arsa üzerinde, 2,5 katlı betonarme yapıdır. alt katı depo, diğer katları mesken olarak kullanılmaktadır.

 

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.