Vefat İlanları

VEFAT 04.01.2021 - 13:35, Güncelleme: 04.01.2021 - 14:02 3681+ kez okundu.
 

Vefat İlanları

04 Ocak 2021 Vefat ilanları
Bülent Yetgin vefat etti Piraziz Bozat köyünden Seyit oğlu, Tülay, Fatma, Şenay ve Ayşegül’ün babaları, Medine Yetgin’in eşi Emekli Ziraat Teknisyeni Bülent Yetgin vefat etti. Cenazesi Bugün saat 15.30 de Bozat Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.   Galip Arslan vefat etti. Eriklik köyünden Davutoğullarından Emin İmam Torunu, merhum Ferhat Arslan’ın oğlu, Nimet, Kıymet, Hüsniye, Reyhan , İpek, Nizamettin, Bayram Aslan’ın babaları, Ufuk Zehir, Doğukan, Emine Apaydın ve Tolga Tiryaki’nin dedeleri Galip Arslan vefat etti. Cenazesi Bugün saat 11.00 de aile kabristanlığında kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.    
04 Ocak 2021 Vefat ilanları

Bülent Yetgin vefat etti

Piraziz Bozat köyünden Seyit oğlu, Tülay, Fatma, Şenay ve Ayşegül’ün babaları, Medine Yetgin’in eşi Emekli Ziraat Teknisyeni Bülent Yetgin vefat etti. Cenazesi Bugün saat 15.30 de Bozat Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecek.

Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

 

Galip Arslan vefat etti.

Eriklik köyünden Davutoğullarından Emin İmam Torunu, merhum Ferhat Arslan’ın oğlu, Nimet, Kıymet, Hüsniye, Reyhan , İpek, Nizamettin, Bayram Aslan’ın babaları, Ufuk Zehir, Doğukan, Emine Apaydın ve Tolga Tiryaki’nin dedeleri Galip Arslan vefat etti. Cenazesi Bugün saat 11.00 de aile kabristanlığında kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.