GURBETÇİ HEMŞERİMİZDEN ANLAMLI BAĞIŞ

GÜNDEM 19.11.2020 - 16:32, Güncelleme: 19.11.2020 - 16:32 3201+ kez okundu.
 

GURBETÇİ HEMŞERİMİZDEN ANLAMLI BAĞIŞ

Almanya’da yaşayan Bulancak gurbetçi Birol Uğurlu, Bedensel Engelli Muradiye Özdemir’e verilmek üzere Bulancak Engelliler Derneğine tekerlekli sandalye bağışında bulundu.
Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Muslu, gurbetçilerin faaliyet gösteren derneklere karşı duyarlı olmasının engelli bireylerinde evlerinden dışarı çıkmalarında özgüven aşıladığını söyledi. Muslu, “Bulancak’lı hemşehrimiz Birol Uğurlu çoğu kez tekerlekli sandalye bağışında hep bizlerin yanında oldu. Bu kez engelli kardeşimiz Muradiye Özdemir’e verilmek üzere Eylül ayında lösemi hastalığına yenik düşen oğlu Ertuğrul Uğurlu adına vererek bizleri mutlu etti. Engelli kardeşlerimizin bireysel hareket etme özgürlüğünü yaşamalarına sebebiyet vermesinden dolayı Almanya’da yaşayan hemşehrimize teşekkürü borç biliriz. Tekerlekli sandalye, yürüme engelliler için lüks bir araç değil günlük hayatını idame edebilecekleri zorunlu bir ihtiyaçtır. Bulancak’ta tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olup da maddi durumu müsait olmayan onlarca vatandaşımız var” dedi. Bulancak Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Muslu ayrıca Osman Kutlu’ya kayınvalidesi Sahure Sarıoğlu’nun kullanması için tekerlekli sandalye verdiğini sözlerine ekledi.   Haber : Erol Küçük  
Almanya’da yaşayan Bulancak gurbetçi Birol Uğurlu, Bedensel Engelli Muradiye Özdemir’e verilmek üzere Bulancak Engelliler Derneğine tekerlekli sandalye bağışında bulundu.

Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Muslu, gurbetçilerin faaliyet gösteren derneklere karşı duyarlı olmasının engelli bireylerinde evlerinden dışarı çıkmalarında özgüven aşıladığını söyledi.

Muslu, “Bulancak’lı hemşehrimiz Birol Uğurlu çoğu kez tekerlekli sandalye bağışında hep bizlerin yanında oldu. Bu kez engelli kardeşimiz Muradiye Özdemir’e verilmek üzere Eylül ayında lösemi hastalığına yenik düşen oğlu Ertuğrul Uğurlu adına vererek bizleri mutlu etti. Engelli kardeşlerimizin bireysel hareket etme özgürlüğünü yaşamalarına sebebiyet vermesinden dolayı Almanya’da yaşayan hemşehrimize teşekkürü borç biliriz. Tekerlekli sandalye, yürüme engelliler için lüks bir araç değil günlük hayatını idame edebilecekleri zorunlu bir ihtiyaçtır. Bulancak’ta tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olup da maddi durumu müsait olmayan onlarca vatandaşımız var” dedi.

Bulancak Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Muslu ayrıca Osman Kutlu’ya kayınvalidesi Sahure Sarıoğlu’nun kullanması için tekerlekli sandalye verdiğini sözlerine ekledi.

 

Haber : Erol Küçük

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.