‘DURMAK YOK HİZMETE DEVAM’

GÜNDEM 26.10.2020 - 17:06, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3269+ kez okundu.
 

‘DURMAK YOK HİZMETE DEVAM’

Kovanlık Beldesi yenilenmeye devam ediyor. İstiklal Caddesi sil baştan yapılıyor.
Mezarlık yan duvarı ve alt-üst yapısı yeniden imal edilecek olan caddede işler hızla devam ediyor. Belediye Başkanı Harun Kalıntaş, “Proje tamamlandığında yeni imajıyla vatandaşlarımızın kullanımına açacağız. Ayrıca mahalle mezarlıklarımızı da yeniden düzenliyoruz. Ahurlu Mahallesi mezarlık duvar işlerimiz ve aydınlatma çalışmalarımız bitmek üzere. Sofullu Mahalle mezarlığında aynı işleri hızla yürütüyoruz. Durmak yok hizmete devam” dedi. Haber : Erol Küçük  
Kovanlık Beldesi yenilenmeye devam ediyor. İstiklal Caddesi sil baştan yapılıyor.

Mezarlık yan duvarı ve alt-üst yapısı yeniden imal edilecek olan caddede işler hızla devam ediyor. Belediye Başkanı Harun Kalıntaş, “Proje tamamlandığında yeni imajıyla vatandaşlarımızın kullanımına açacağız. Ayrıca mahalle mezarlıklarımızı da yeniden düzenliyoruz. Ahurlu Mahallesi mezarlık duvar işlerimiz ve aydınlatma çalışmalarımız bitmek üzere. Sofullu Mahalle mezarlığında aynı işleri hızla yürütüyoruz. Durmak yok hizmete devam” dedi.

Haber : Erol Küçük

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.