MUHTARLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

GÜNDEM 19.10.2020 - 17:35, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2799+ kez okundu.
 

MUHTARLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

2015 yılında kabul edilen yasa ile Muhtarlar Günü olan 19 Ekim Muhtarlar Günü, Bulancak’ta 19 Ekim Pazartesi günü kutlandı.
Bulancak Cumhuriyet meydanında yapılan tören saat 11.00’da başladı.  Bulancak Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Turhan Eltemiz Atatürk anıtına çelenk sundu. Saha sonra saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile program devam etti. Günün anlamı ve önemini belirten konuşmayı dernek başkan Turhan Eltemiz yaparak, “Demokrasinin ve devletin yönetiminde en önemli kurumlardan olan muhtarlık her daim vatandaşın sorunlarını çözmek için çalışan bir yapıdır. Muhtarlarımız bunu bilerek hareket etmeli ve görevlerini en iyi şekilde yapmalıdır. Muhtarlar Günümüz kutlu olsun” dedi. Programa Bulancak İlçe Kaymakamı Ali İkram Tuna, Bulancak Stajer Kaymakamı Erkan Minus, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçükbekir,  İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ersin Erkut, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Akkaya,  CHP İlçe Başkanı Necmi Sıbıç, Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Tanrıverdi, İlçe Nüfus Müdürü Erol Küçükyıldız, İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet Yanıkömer, İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Selçuk Türkmen,  İl Genel Meclis Üyeleri Mustafa Karakaya ve Metin Beyaz ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.  
2015 yılında kabul edilen yasa ile Muhtarlar Günü olan 19 Ekim Muhtarlar Günü, Bulancak’ta 19 Ekim Pazartesi günü kutlandı.

Bulancak Cumhuriyet meydanında yapılan tören saat 11.00’da başladı.  Bulancak Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Turhan Eltemiz Atatürk anıtına çelenk sundu. Saha sonra saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile program devam etti. Günün anlamı ve önemini belirten konuşmayı dernek başkan Turhan Eltemiz yaparak, “Demokrasinin ve devletin yönetiminde en önemli kurumlardan olan muhtarlık her daim vatandaşın sorunlarını çözmek için çalışan bir yapıdır. Muhtarlarımız bunu bilerek hareket etmeli ve görevlerini en iyi şekilde yapmalıdır. Muhtarlar Günümüz kutlu olsun” dedi.

Programa Bulancak İlçe Kaymakamı Ali İkram Tuna, Bulancak Stajer Kaymakamı Erkan Minus, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçükbekir,  İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ersin Erkut, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Akkaya,  CHP İlçe Başkanı Necmi Sıbıç, Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Tanrıverdi, İlçe Nüfus Müdürü Erol Küçükyıldız, İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet Yanıkömer, İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Selçuk Türkmen,  İl Genel Meclis Üyeleri Mustafa Karakaya ve Metin Beyaz ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.