ÇKS SÜRESİ UZATILDI

GÜNDEM 20.08.2020 - 17:01, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3494+ kez okundu.
 

ÇKS SÜRESİ UZATILDI

Bulancak Ziraat Odası Başkanı Sadullah Aydın, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) Yönetmeliğinde değişik yapıldığını açıkladı.
Türkiye Ziraat Odaları Birliğinin, Tarım ve Orman Bakanlığı’na ilettiği ÇKS başvuru süresinin uzatılması taleplerinin yerine getirildiğini açıklayan Başkan Aydın, “20.08.2020 tarih, 31219 sayılı resmi gazetede yayımlanarak yapılan Çiftçi Kayıt Sistemi değişikliğine göre; 2020 üretim yılına ilişkin başvurular uzatıldı. Başvuru yaptırmayan çiftçilerimiz 1 Eylül 2020 tarihine kadar başvurularını yapabileceklerdir. Çiftçilerimizin evraklarıyla beraber önce Bulancak Ziraat Odası Başkanlığına ardından Bulancak İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne başvurmaları gerekiyor” dedi. Başkan Aydın üreticilerin mağduriyet yaşamamaları için bu konuda dikkatli olmaları gerektiğini ifade etti.
Bulancak Ziraat Odası Başkanı Sadullah Aydın, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) Yönetmeliğinde değişik yapıldığını açıkladı.

Türkiye Ziraat Odaları Birliğinin, Tarım ve Orman Bakanlığı’na ilettiği ÇKS başvuru süresinin uzatılması taleplerinin yerine getirildiğini açıklayan Başkan Aydın, “20.08.2020 tarih, 31219 sayılı resmi gazetede yayımlanarak yapılan Çiftçi Kayıt Sistemi değişikliğine göre; 2020 üretim yılına ilişkin başvurular uzatıldı. Başvuru yaptırmayan çiftçilerimiz 1 Eylül 2020 tarihine kadar başvurularını yapabileceklerdir. Çiftçilerimizin evraklarıyla beraber önce Bulancak Ziraat Odası Başkanlığına ardından Bulancak İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne başvurmaları gerekiyor” dedi.

Başkan Aydın üreticilerin mağduriyet yaşamamaları için bu konuda dikkatli olmaları gerektiğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.