SARIFAKIOĞULLARI VEDA ZİYARETİNDE

GÜNDEM 11.06.2020 - 14:59, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3705+ kez okundu.
 

SARIFAKIOĞULLARI VEDA ZİYARETİNDE

10.06.2020’de Resmi Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle birlikte 41 ilin valisi değişti.
Değişen valilerin biri de Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları oldu. Sarıfakıoğulları, Mülkiye Başmüfettişi olarak atanırken, yeni görevine başlamadan önce, Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kara ve Yönetim Kurulu üyelerine, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu'na veda ziyaretlerinde bulundu.
10.06.2020’de Resmi Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle birlikte 41 ilin valisi değişti.

Değişen valilerin biri de Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları oldu.

Sarıfakıoğulları, Mülkiye Başmüfettişi olarak atanırken, yeni görevine başlamadan önce, Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kara ve Yönetim Kurulu üyelerine, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu'na veda ziyaretlerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.