İŞİTME ENGELLİLERE MASKELERİ DAĞITILIYOR

GÜNDEM 23.04.2020 - 16:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3924+ kez okundu.
 

İŞİTME ENGELLİLERE MASKELERİ DAĞITILIYOR

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında maske dağıtımları da devam ediyor. Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna’nın koordinatörlüğü bünyesinde Bulancak Halk Eğitim Merkezi müdürlüğünde işitme engelliler için yapılan maskelerin dağıtımı yapılıyor. Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü gönüllü personeli tarafından Bulancak’taki işitme engelli 5 kişiye maskeleri teslim edildi. Hafta içi Bulancak İsmetpaşa mahallesinde ikamet eden Selahattin-Sakine Ekmekçi çiftinin maskeleri İlçe Mili Eğitim Şube Müdürü İsmail Sarıgül, evlerinde ziyaret edilerek kendilerine teslim edildi. İşitme engelli Selahattin Ekmekçi ve eşi Sakine Ekmekçi, maske temini konusunda destek olan Kaymakam Ali İkram Tuna, HEM ve İlçe Milli Eğim Müdürlüğüne teşekkür etti. Bulancak ilçesindeki 5 işitme engelli aileye 50 adet maske dağıtımı da hafta sonu kadar tamamlandı. Ayrıca bu kapsamda üretilen 90 adet maske İlçe Millî Eğitim Müdürü Şenel Bulut tarafından Eynesil'de bulunan Giresun İşitme Engelliler İlk/Ortaokulu Müdürü Zekeriya Kavanoz'a teslim edildi.  İlçe Millî Eğitim Müdürü Şenel Bulut, “Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü öğretmen ve kursiyerleri tarafından üretilen maskelerimiz işitme engelli kardeşlerimizin ve öğrencilerimizin hayatını kolaylaştıracaktır. Maarif ordumuz milletimizin sağlığı ve ihtiyaçlarının temini için sahada var olmasından gurur duyduğumu yinelemek isterim. Bulancak örnek ve öncü çalışmalarını hep sürdürecektir. Bu vesileyle öncü çalışmalarımıza katkılarından dolayı Sayın Kaymakamımıza şükranlarımı sunar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüze ve emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında maske dağıtımları da devam ediyor. Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna’nın koordinatörlüğü bünyesinde Bulancak Halk Eğitim Merkezi müdürlüğünde işitme engelliler için yapılan maskelerin dağıtımı yapılıyor. Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü gönüllü personeli tarafından Bulancak’taki işitme engelli 5 kişiye maskeleri teslim edildi. Hafta içi Bulancak İsmetpaşa mahallesinde ikamet eden Selahattin-Sakine Ekmekçi çiftinin maskeleri İlçe Mili Eğitim Şube Müdürü İsmail Sarıgül, evlerinde ziyaret edilerek kendilerine teslim edildi. İşitme engelli Selahattin Ekmekçi ve eşi Sakine Ekmekçi, maske temini konusunda destek olan Kaymakam Ali İkram Tuna, HEM ve İlçe Milli Eğim Müdürlüğüne teşekkür etti.

Bulancak ilçesindeki 5 işitme engelli aileye 50 adet maske dağıtımı da hafta sonu kadar tamamlandı. Ayrıca bu kapsamda üretilen 90 adet maske İlçe Millî Eğitim Müdürü Şenel Bulut tarafından Eynesil'de bulunan Giresun İşitme Engelliler İlk/Ortaokulu Müdürü Zekeriya Kavanoz'a teslim edildi.  İlçe Millî Eğitim Müdürü Şenel Bulut, “Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü öğretmen ve kursiyerleri tarafından üretilen maskelerimiz işitme engelli kardeşlerimizin ve öğrencilerimizin hayatını kolaylaştıracaktır. Maarif ordumuz milletimizin sağlığı ve ihtiyaçlarının temini için sahada var olmasından gurur duyduğumu yinelemek isterim. Bulancak örnek ve öncü çalışmalarını hep sürdürecektir. Bu vesileyle öncü çalışmalarımıza katkılarından dolayı Sayın Kaymakamımıza şükranlarımı sunar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüze ve emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.