RESİM ÇİZDİLER HEDİYEYİ KAPTILAR

GÜNDEM 23.04.2020 - 15:42, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3003+ kez okundu.
 

RESİM ÇİZDİLER HEDİYEYİ KAPTILAR

23 Nisan’da çocuklara en anlamlı hediye BULGENDER öncülüğünde yapılan etkinlikten geldi.
Bulancak Gençlik Derneği öncülüğünde Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İhsaniye Mahallesi Muhtarlığı ile koordineli gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Koronavirüs ile ilgili duygu ve düşüncelerini resmederek whatsAap ihbar hattına ileten çocuklara 23 Nisan’da hediyeleri teslim edildi. Sosyal mesafe kurallarına uyarak resim sahibi çocuklara hediyeleri Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, İhsaniye Mahallesi Muhtarı Engin Güner ve Dernek Başkanı Süleyman Bayrak tarafından evlerinde teslim edildi. Koronavirüse karşı bilinçli çocuklar yetiştirmek için böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade eden Dernek Başkanı Bayrak, “Devletimizin talimatlarına uyarak birebir temastan kaçınarak sosyal medya ve basın yoluyla yaptığımız çalışmalarda çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili resim çizmesini istedik. Gelen resimler üzerine adreslere gitmeyi ve hediyeler vermeyi planladık. Çocuklarımızın polis ekiplerini görmek istemesi üzerine Bulancak Emniyet Müdürlüğünden destek istedik. Çocuklarımızı kırmayıp gelen Bulancak Emniyet Müdürümüz Turgay Kovancı ve İhsaniye Mahallesi Muhtarı Engin Güner ile çocuklara hediyelerini teslim ederek resimleri hatıra olarak aldık. Bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz” dedi.
23 Nisan’da çocuklara en anlamlı hediye BULGENDER öncülüğünde yapılan etkinlikten geldi.

Bulancak Gençlik Derneği öncülüğünde Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İhsaniye Mahallesi Muhtarlığı ile koordineli gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Koronavirüs ile ilgili duygu ve düşüncelerini resmederek whatsAap ihbar hattına ileten çocuklara 23 Nisan’da hediyeleri teslim edildi.

Sosyal mesafe kurallarına uyarak resim sahibi çocuklara hediyeleri Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, İhsaniye Mahallesi Muhtarı Engin Güner ve Dernek Başkanı Süleyman Bayrak tarafından evlerinde teslim edildi.

Koronavirüse karşı bilinçli çocuklar yetiştirmek için böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade eden Dernek Başkanı Bayrak, “Devletimizin talimatlarına uyarak birebir temastan kaçınarak sosyal medya ve basın yoluyla yaptığımız çalışmalarda çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili resim çizmesini istedik. Gelen resimler üzerine adreslere gitmeyi ve hediyeler vermeyi planladık. Çocuklarımızın polis ekiplerini görmek istemesi üzerine Bulancak Emniyet Müdürlüğünden destek istedik. Çocuklarımızı kırmayıp gelen Bulancak Emniyet Müdürümüz Turgay Kovancı ve İhsaniye Mahallesi Muhtarı Engin Güner ile çocuklara hediyelerini teslim ederek resimleri hatıra olarak aldık. Bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.