KARACALAR FINDIK BAHÇELERİNDE BAHARI MÜJDELİYOR

GÜNDEM 12.04.2020 - 15:36, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3283+ kez okundu.
 

KARACALAR FINDIK BAHÇELERİNDE BAHARI MÜJDELİYOR

Yaban hayatının desteklenmesiyle ilgili ciddi çalışmaların verimli sonuçları, doğada bahçelerde renkli görüntülere yol açıyor.
Bölgesel olarak başta, Giresun olmak üzere,  Ordu,Trabzon ve Rize'deki bahçelerde sık sık görülmeye başlanılan yaban hayatın renkli sevimli canlıları Karacalar yazarımızın köyü Çiçekli'de ki fındık bahçelerinde ve ormanlık alanlarda rahatlıkla gezmeye dolaşmaya başladılar. Doğada mücadele etme imkanı olmayan, yabanilik özelliklerini kaybetmiş olanların konusunu takip eden yetkililer, yöre insanlarının bu hayvanları koruduğunu ve zarar vermediklerini ifade ediyorlar. Sevimli karacalar sahile yakın köy ve bahçelerde yaşamın tadını çıkarıyor, yöre insanlarıyla iç içe yaşıyor ve mutlu tablo gözlerden kaçmıyor. İşte bu mutlu tablonun Giresun Merkez Çiçekli köyü fındık bahçelerinden birkaç estantenesi, yazarımız Selami Çelebi'nin yeğeni eğitimci Gülşah Çelebi'nin çekimiyle.  
Yaban hayatının desteklenmesiyle ilgili ciddi çalışmaların verimli sonuçları, doğada bahçelerde renkli görüntülere yol açıyor.

Bölgesel olarak başta, Giresun olmak üzere,  Ordu,Trabzon ve Rize'deki bahçelerde sık sık görülmeye başlanılan yaban hayatın renkli sevimli canlıları Karacalar yazarımızın köyü Çiçekli'de ki fındık bahçelerinde ve ormanlık alanlarda rahatlıkla gezmeye dolaşmaya başladılar.

Doğada mücadele etme imkanı olmayan, yabanilik özelliklerini kaybetmiş olanların konusunu takip eden yetkililer, yöre insanlarının bu hayvanları koruduğunu ve zarar vermediklerini ifade ediyorlar.

Sevimli karacalar sahile yakın köy ve bahçelerde yaşamın tadını çıkarıyor, yöre insanlarıyla iç içe yaşıyor ve mutlu tablo gözlerden kaçmıyor.

İşte bu mutlu tablonun Giresun Merkez Çiçekli köyü fındık bahçelerinden birkaç estantenesi, yazarımız Selami Çelebi'nin yeğeni eğitimci Gülşah Çelebi'nin çekimiyle.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.