Ziraat Odası yeni binasına taşınacak

GÜNDEM 27.02.2020 - 17:21, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3154+ kez okundu.
 

Ziraat Odası yeni binasına taşınacak

Daha önce Bulancak Mahallesi Kumyalı Sokak’ta çiftçilere hizmet veren Bulancak Ziraat Odası yeni yerine taşınmaya hazırlanıyor.
Ziraat Odası Başkanı Sadullah Aydın, geçtiğimiz ay Satın alarak bünyelerine kattıkları ve daha önce İlçe Milli Eğitim, İlçe Özel İdare ve Sosyal Hizmetler gibi resmi kurumların faaliyet gösterdiği binada çiftçilere hizmet vereceklerini söyledi. Fatih Caddesi Sahil Yolu üzerinde bulunan binada tadilat çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Başkan Aydın, “Çiftçilerimiz için yeni aldığımız binada tadilatımız sürüyor. En kısa sürede çiftçilerimize yakışır bir binada çiftçilerimize hizmet vereceğiz” dedi.  
Daha önce Bulancak Mahallesi Kumyalı Sokak’ta çiftçilere hizmet veren Bulancak Ziraat Odası yeni yerine taşınmaya hazırlanıyor.

Ziraat Odası Başkanı Sadullah Aydın, geçtiğimiz ay Satın alarak bünyelerine kattıkları ve daha önce İlçe Milli Eğitim, İlçe Özel İdare ve Sosyal Hizmetler gibi resmi kurumların faaliyet gösterdiği binada çiftçilere hizmet vereceklerini söyledi.

Fatih Caddesi Sahil Yolu üzerinde bulunan binada tadilat çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Başkan Aydın, “Çiftçilerimiz için yeni aldığımız binada tadilatımız sürüyor. En kısa sürede çiftçilerimize yakışır bir binada çiftçilerimize hizmet vereceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.