Fındık kurutan vatandaşlara ikram

GÜNDEM 03.09.2019 - 17:15, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2732+ kez okundu.
 

Fındık kurutan vatandaşlara ikram

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ın talimatıyla yol kenarlarında fındık kurutan vatandaşlara Zabıta ekipleri tarafından su ve çikolata ikramı yapıldı.
Üretici vatandaşlara bol ve bereketli ürünler temennisinde bulunan Başkan Yakar, “Vatandaşlarımızın ürünlerini kurutmak için yol kenarlarını ve kaldırımları kullanmaları bölgemize has ve istisnai bir durumdur. Kısa sürede de ortadan kalkmaktadır. Yine de vatandaşlarımızdan trafik ve yaya geçişine uygun şekilde fındıklarını sererek kurutmaları uyarısında da bulunarak küçük ikramlarda bulunduk. Her zaman vatandaşımızın yanında ve hizmetinde olmaya devam ediyoruz” diye konuştu. İkramdan son derece memnun kalan vatandaşlar Başkan Yakar’a ve Zabıta ekiplerine teşekkür ettiler.  
Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ın talimatıyla yol kenarlarında fındık kurutan vatandaşlara Zabıta ekipleri tarafından su ve çikolata ikramı yapıldı.

Üretici vatandaşlara bol ve bereketli ürünler temennisinde bulunan Başkan Yakar, “Vatandaşlarımızın ürünlerini kurutmak için yol kenarlarını ve kaldırımları kullanmaları bölgemize has ve istisnai bir durumdur. Kısa sürede de ortadan kalkmaktadır. Yine de vatandaşlarımızdan trafik ve yaya geçişine uygun şekilde fındıklarını sererek kurutmaları uyarısında da bulunarak küçük ikramlarda bulunduk. Her zaman vatandaşımızın yanında ve hizmetinde olmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

İkramdan son derece memnun kalan vatandaşlar Başkan Yakar’a ve Zabıta ekiplerine teşekkür ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.