Gül Halı Sarayından Korkmaz’a jest

GÜNDEM 10.01.2019 - 17:39, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3706+ kez okundu.
 

Gül Halı Sarayından Korkmaz’a jest

Gazetemiz Amatör Spor sayfasında yayınlanan Gül Halı Sarayı ödüllü zekâ sorusunu uzun süredir bilen çıkmadığı için;
Gül Halı Sarayı sahibi Yetkin Aytekin ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler’ günü dolayısıyla halı ödülünü hediye olarak gazetemiz grafikerlerinden Dilek Korkmaz’a hediye etti. Özgür, tarafsız, objektif, kişi hak ve hürriyetine saygı gösteren ve bu ilke ve değerler doğrultusunda görevini icra eden gazetecilerin toplumun hem vicdanı hem de kalkınması için en etkili unsur olduğunun altını çizen Aytekin, “Ülkemizin her köşesinde, görevini layıkıyla yerine getiren, toplumun sesi olan, tüm olumsuz koşullara rağmen görevlerini yerine getiren başta Giresun’da ki değerli basın mensuplarımız olmak üzere tüm basın emekçilerinin ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler’ Günü'nü kutluyor ve başarılar diliyorum” dedi. Korkmaz ise, “Gül Halı Sarayı işletmecisi Yetkin Aytekin’e bu anlamlı hediyesi için teşekkür ederim” dedi.
Gazetemiz Amatör Spor sayfasında yayınlanan Gül Halı Sarayı ödüllü zekâ sorusunu uzun süredir bilen çıkmadığı için;

Gül Halı Sarayı sahibi Yetkin Aytekin ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler’ günü dolayısıyla halı ödülünü hediye olarak gazetemiz grafikerlerinden Dilek Korkmaz’a hediye etti.

Özgür, tarafsız, objektif, kişi hak ve hürriyetine saygı gösteren ve bu ilke ve değerler doğrultusunda görevini icra eden gazetecilerin toplumun hem vicdanı hem de kalkınması için en etkili unsur olduğunun altını çizen Aytekin, “Ülkemizin her köşesinde, görevini layıkıyla yerine getiren, toplumun sesi olan, tüm olumsuz koşullara rağmen görevlerini yerine getiren başta Giresun’da ki değerli basın mensuplarımız olmak üzere tüm basın emekçilerinin ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler’ Günü'nü kutluyor ve başarılar diliyorum” dedi.

Korkmaz ise, “Gül Halı Sarayı işletmecisi Yetkin Aytekin’e bu anlamlı hediyesi için teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.