KARAİBRAHİM ADAYLIĞINI AÇIKLADI

SİYASET 08.11.2018 - 17:25, Güncelleme: 09.09.2023 - 13:37 3711+ kez okundu.
 

KARAİBRAHİM ADAYLIĞINI AÇIKLADI

31 Mart 2019 Mahalli İdareler ve Yerel Seçimlerinde Bulancak Belediye eski Başkan Yardımcısı Niyazi Karaibrahim, AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.
AK Parti Bulancak İlçe Başkanlığında Başkan Necati Yıldırım’a başvuru formunu teslim eden Aday Adayı Karaibrahim, Bulancak’ta 2 dönem Başkan Yardımcılığı görevinde bulunduğuna değinerek, bayrak değişimi yapılması gerektiğini söyledi. Gazetemize konuşan Aday Adayı Karaibrahim, “2004 yılında AK Parti’den Belediye Meclis Üyesi olarak başladığım bu hizmeti, 2006 yılında Başkan Yardımcısı olarak 2014 yılına kadar üstün bir gayretle sürdürdüm. Amacım ilk önce partimizin bu seçimden galip olarak çıkmasıdır. Partimiz tarafından adaylık görevi şahsıma tevdi edildiğinde hizmetlerimiz kaldığımız yerden devam edecektir. Mevcut başkanımızın yaptığı hizmetleri yeni projelerle renklendirerek ilçemizi daha iyi bir konuma getirmek için mücadele edeceğim. Partimizin vereceği karara saygı duyduğumuzu belirtir, tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar dilerim” dedi. 
31 Mart 2019 Mahalli İdareler ve Yerel Seçimlerinde Bulancak Belediye eski Başkan Yardımcısı Niyazi Karaibrahim, AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

AK Parti Bulancak İlçe Başkanlığında Başkan Necati Yıldırım’a başvuru formunu teslim eden Aday Adayı Karaibrahim, Bulancak’ta 2 dönem Başkan Yardımcılığı görevinde bulunduğuna değinerek, bayrak değişimi yapılması gerektiğini söyledi.

Gazetemize konuşan Aday Adayı Karaibrahim, “2004 yılında AK Parti’den Belediye Meclis Üyesi olarak başladığım bu hizmeti, 2006 yılında Başkan Yardımcısı olarak 2014 yılına kadar üstün bir gayretle sürdürdüm. Amacım ilk önce partimizin bu seçimden galip olarak çıkmasıdır. Partimiz tarafından adaylık görevi şahsıma tevdi edildiğinde hizmetlerimiz kaldığımız yerden devam edecektir. Mevcut başkanımızın yaptığı hizmetleri yeni projelerle renklendirerek ilçemizi daha iyi bir konuma getirmek için mücadele edeceğim. Partimizin vereceği karara saygı duyduğumuzu belirtir, tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar dilerim” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.