Gazeteler güç birliği yapıyor

GÜNDEM 08.11.2018 - 17:23, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2443+ kez okundu.
 

Gazeteler güç birliği yapıyor

İlimizde resmi ilan yayınlama hakkına sahip günlük ve haftalık gazeteler, bundan sonraki süreçte ortak hareket etme kararı aldılar.
Giresun’da yayın yapan resmi ilan yayınlama hakkına sahip gazetelerin sahipleri ve yetkilileri, Giresun Gazeteciler Derneği’nin öncülüğünde dün Ada Restaurant’ta bir araya geldiler. Toplantıda; yerel basının sorunları ve bu sorunların çözüm yolları görüşüldü. Yaşanan sorunların aşılması noktasında karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunuldu. Yapılan istişareler neticesinde resmi ilan yayınlama hakkına sahip gazetelerin satış bedellerinin, abonelik ücretlerinin, siyasi ve ticari reklam bedellerinin ortak bir fiyat tarifesi üzerinden uygulanmasına karar verildi. Alınan kararların ilimizin ve ilçelerimizin mülki ve idari amirleri, belediye başkanları ile paylaşılması, oluşturulacak bir komisyon öncülüğünde ziyaretlerde bulunularak, görüş alışverişleri yapılması, sorunların çözümü noktasında da ortak hareket edilmesi fikri benimsendi. Yine gazete sahipleri ve yetkililerinin her ay düzenli olarak gerçekleştirilecek toplantılarda, yapılan temasların değerlendirilmesi ve bunun sonucunda izlenecek yol haritası çerçevesinde yeni bir planlama yapılması hususları karara bağlandı. Alınan karar doğrultusunda Gazeteciler Derneği öncülüğünde resmi ilan yayınlama hakkına sahip gazetelerin sahiplerinin ve yetkililerinin, ilk olarak önümüzdeki hafta içerisinde randevu alınarak Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları ile bir araya gelinmesi yönünde ortak karara varıldı.
İlimizde resmi ilan yayınlama hakkına sahip günlük ve haftalık gazeteler, bundan sonraki süreçte ortak hareket etme kararı aldılar.

Giresun’da yayın yapan resmi ilan yayınlama hakkına sahip gazetelerin sahipleri ve yetkilileri, Giresun Gazeteciler Derneği’nin öncülüğünde dün Ada Restaurant’ta bir araya geldiler.

Toplantıda; yerel basının sorunları ve bu sorunların çözüm yolları görüşüldü. Yaşanan sorunların aşılması noktasında karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunuldu. Yapılan istişareler neticesinde resmi ilan yayınlama hakkına sahip gazetelerin satış bedellerinin, abonelik ücretlerinin, siyasi ve ticari reklam bedellerinin ortak bir fiyat tarifesi üzerinden uygulanmasına karar verildi. Alınan kararların ilimizin ve ilçelerimizin mülki ve idari amirleri, belediye başkanları ile paylaşılması, oluşturulacak bir komisyon öncülüğünde ziyaretlerde bulunularak, görüş alışverişleri yapılması, sorunların çözümü noktasında da ortak hareket edilmesi fikri benimsendi. Yine gazete sahipleri ve yetkililerinin her ay düzenli olarak gerçekleştirilecek toplantılarda, yapılan temasların değerlendirilmesi ve bunun sonucunda izlenecek yol haritası çerçevesinde yeni bir planlama yapılması hususları karara bağlandı. Alınan karar doğrultusunda Gazeteciler Derneği öncülüğünde resmi ilan yayınlama hakkına sahip gazetelerin sahiplerinin ve yetkililerinin, ilk olarak önümüzdeki hafta içerisinde randevu alınarak Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları ile bir araya gelinmesi yönünde ortak karara varıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.