Vali TMO alımlarını izledi

GÜNDEM 05.11.2018 - 17:25, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3156+ kez okundu.
 

Vali TMO alımlarını izledi

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları günü Giresun Ticaret Borsasını ve Giresun Fındık Lisanslı Deposunu ziyaret etti.
Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar İbaş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Sarıfakıoğulları, Borsa idari binasında Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar İbaş, Meclis Başkanı Ertaç Öztürk, TMO Giresun Şube Müdürü Çağlar Şeyranlıoğlu’ndan yeni sezon TMO fındık alımları ve usulleri hakkında bilgi aldı.  Daha sonra, Giresun Fındık Lisanslı Deposunda incelemelerde bulunan Vali Sarıfakıoğulları, fındık veren üreticilerle bir süre sohbet etti. Fındık alım işlemini bir süre izleyen Vali Sarıfakıoğulları’na TMO Şube Müdürü Çağlar Şeyranlıoğlu tarafından alımlarla ilgili bilgi verildi.  1 Kasım 2018 tarihi itibariyle Toprak Mahsulleri Ofisinin(TMO) Giresun’da Giresun Ticaret Borsası Lisanslı Deposu ve Tirebolu’da Reysaş depoları olmak üzere iki merkezde alım yaptığını belirten yetkililer, TMO’ya ürün teslim etmek isteyen üreticilerin kurumun resmi internet sitesi üzerinden ve şubelerden şahsen randevu alabileceklerini söyledi.  
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları günü Giresun Ticaret Borsasını ve Giresun Fındık Lisanslı Deposunu ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar İbaş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Sarıfakıoğulları, Borsa idari binasında Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar İbaş, Meclis Başkanı Ertaç Öztürk, TMO Giresun Şube Müdürü Çağlar Şeyranlıoğlu’ndan yeni sezon TMO fındık alımları ve usulleri hakkında bilgi aldı. 

Daha sonra, Giresun Fındık Lisanslı Deposunda incelemelerde bulunan Vali Sarıfakıoğulları, fındık veren üreticilerle bir süre sohbet etti. Fındık alım işlemini bir süre izleyen Vali Sarıfakıoğulları’na TMO Şube Müdürü Çağlar Şeyranlıoğlu tarafından alımlarla ilgili bilgi verildi. 

1 Kasım 2018 tarihi itibariyle Toprak Mahsulleri Ofisinin(TMO) Giresun’da Giresun Ticaret Borsası Lisanslı Deposu ve Tirebolu’da Reysaş depoları olmak üzere iki merkezde alım yaptığını belirten yetkililer, TMO’ya ürün teslim etmek isteyen üreticilerin kurumun resmi internet sitesi üzerinden ve şubelerden şahsen randevu alabileceklerini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.