Bulancak Gençlik Platformundan çevre temizliği

GÜNDEM 05.11.2018 - 17:23, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2980+ kez okundu.
 

Bulancak Gençlik Platformundan çevre temizliği

Bulancak’ta yeni kurulan Başkanlığını Süleyman Bayrak’ın yaptığı Bulancak Gençlik Platformu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ilk iş olarak Bulancak Küçük Liman ve çevresinde çevre temizliği yaptı.
Küçük limanda bir araya gelerek, çevre temizliği konusunda farkındalık oluşturmak için burada etrafa gelişigüzel atılmış çöpleri topladılar. Doğanın tüm canlılara verilen bir hediye olduğunu ve doğa olmadan insanların ve diğer canlıların yaşam imkanı bulamayacağını belirten Bulancak Gençlik Platformu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Bayrak, “Çevremizde gördüğümüz hava, toprak, ağaç, çiçek, kedi, köpek doğayı oluşturmaktadır. İnsanların ve canlıların hayatını devam ettirebilmesi için doğa olmazsa olmazlarımızdandır. Tüm canlıların yaşaması için gerekli koşullar doğada sağlanır. İnsan için hayati önem taşıyan doğa, insanlardan hak ettiği değeri göremiyor. Çevre insanlar tarafından kirletiliyor, dünya yaşanmaz hale getiriliyor. İnsan, yaşamı için bu kadar öneme sahip olan doğanın en büyük düşmanıdır” dedi. Bayrak, insanlara düşen en önemli görevin doğayı koruyarak gelecek nesillere daha temiz bir şekilde sunmak olduğunu dile getirerek, Bulancak Gençlik Platformu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak her zaman doğayı koruyup temiz bir gelecek için çalışacaklarını söyledi.  
Bulancak’ta yeni kurulan Başkanlığını Süleyman Bayrak’ın yaptığı Bulancak Gençlik Platformu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ilk iş olarak Bulancak Küçük Liman ve çevresinde çevre temizliği yaptı.

Küçük limanda bir araya gelerek, çevre temizliği konusunda farkındalık oluşturmak için burada etrafa gelişigüzel atılmış çöpleri topladılar.

Doğanın tüm canlılara verilen bir hediye olduğunu ve doğa olmadan insanların ve diğer canlıların yaşam imkanı bulamayacağını belirten Bulancak Gençlik Platformu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Bayrak, “Çevremizde gördüğümüz hava, toprak, ağaç, çiçek, kedi, köpek doğayı oluşturmaktadır. İnsanların ve canlıların hayatını devam ettirebilmesi için doğa olmazsa olmazlarımızdandır. Tüm canlıların yaşaması için gerekli koşullar doğada sağlanır. İnsan için hayati önem taşıyan doğa, insanlardan hak ettiği değeri göremiyor. Çevre insanlar tarafından kirletiliyor, dünya yaşanmaz hale getiriliyor. İnsan, yaşamı için bu kadar öneme sahip olan doğanın en büyük düşmanıdır” dedi.

Bayrak, insanlara düşen en önemli görevin doğayı koruyarak gelecek nesillere daha temiz bir şekilde sunmak olduğunu dile getirerek, Bulancak Gençlik Platformu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak her zaman doğayı koruyup temiz bir gelecek için çalışacaklarını söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.